2777
2789
عنوان

خانوما چرا بچه دار شدین؟ چرا بچه دار بشیم؟ کی برای بچه داری خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 95 پست
منم فکر میکنم بچه بیارم میشم یه زن افسرده ک همش باید بچه داری کنه و ونگ ونگ بچه بشنوه انوقت دیگه شوه ...

واااا این چه حرفیه 

بنظرم اوردن بچه با این دلایل فقط خودخواهیه 

بغدم ز کجا معلوم بچه که بزرگ شه نره پی زندگیش 

موقع پیری و مریضی و مرگ کنار مادر پدرش باشه 

بعدم از کجا معلوم اصلا ما به پیری برسیم و نیازمند کسی باشیم 

من ترجیح میدم اگه پیر شدم پول بدم پرستار نگهداری کنه ازم تا بچه ای که خودش خونه و زندگی و دغدغه های خودشو داره  

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
واااا این چه حرفیه  بنظرم اوردن بچه با این دلایل فقط خودخواهیه  بغدم ز کجا معلوم بچه که ...

دقیقا برای همین ک تنها دلیلی میبینم بچه دار میشم همینه میگم خب این دلیل ک نشد قانع کننده م یه آدم به این دنیا بیاریم اینا راه حل داره ک اونم با پول حل میشه 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم حس میکنم بچه بیارم کم میارم بی پول میشیم عشقمون کم میشه خسته جسمی میشیم کشش نداریم  ...

ببین برای رزق که تاپیک رزق و اعتماد من رو بخون

برای کم شدن عشق باید بشینید با همسرت نقشه راه و قانون پیش بینی کنید.

توکل کنید

و برای محکم شدن عشق تون

برنامه های جدی بچینید.

واقعیت اینه که با بچه و بی بچه فرق نداره عشق کم میشه

اگر زن و مرد آبیاری نکنن این‌نهال رو.

چرا توی بچه داری این نمود پیدا میکنه؟

چون واقعا اوج مسئولیته

و اگه یه نفر کنار بکشه اون یکی له میشه!

سختی ها و بی حوصلگی ها زیادتر میشه.

ولی مرد اگه حامی باشه حله.

مرد اگه با تقوا باشه 

مراقب گل خونه اش خواهد بود.

این اتفاق دیر یا زود توی یه مشکل پیش میاد و سنگ محک برای شناسایی نقاط ضعف بهتون میده.

اینو بدون

با یا بی بچه

اگر‌قرار باشه شما ایکس تا امتحان بدی تا بعدا به دیدار اون دیار نورانی بری بعد از ۱۲۰ سال

این مقدار امتحان با ۱ بچه یا ۱۰ تا بچه فرق نداره ازت گرفته میشه.

این یک‌ اصله توی توحید.

یعنی این ایکس کمتر یا بیشتر نمیشه.

اما تاپیک هام رو بخون تو امضام.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
ببین برای رزق که تاپیک رزق و اعتماد من رو بخون برای کم شدن عشق باید بشینید با همسرت نقشه راه و ق ...

حرفاتون خیلی قانعم کرد.. درست میگین خدابخواد ادمو امتحان کنه میکنه نمونش وقتی مادرم بستری بود هنوز ک هنوزه یادم میاد اشکم میریزه خیلی سخت بود خیلی اینقدر ک نصف موهام تو سه روز سفید شد اینقدری ک یه جاهاییش حس کردم همین الانه که خداجونمو بگیره از شدت فشار و بعد اون جریان زندگی برام آروم شد.. درسته این حرفتون... چه قدر خوب راهنماییم کردین

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حالا من ک اونقدر ندارم ولی برای خودمون  عشق و حال و تفریح و سفرای خارجی سالی چند بار... من حتی ...

رفتار شوهرم تغییر نکرد حتی بهتر  شد اصلا این فکری که میکنی درست نیست اتفاقا با وجود بچه رابطه ی زن و مرد بهتر میشه از هر احاظ  به نظر من 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
رفتار شوهرم تغییر نکرد حتی بهتر  شد اصلا این فکری که میکنی درست نیست اتفاقا با وجود بچه رابطه ی ...

چقدر خوب بس دیدم میگن شوهرمون خوب بود بد شد خیلی میترسم شوهرم دیگه دوسم نداشته باشه محلم نده حرفم گوش نده 

چقدر خوب بس دیدم میگن شوهرمون خوب بود بد شد خیلی میترسم شوهرم دیگه دوسم نداشته باشه محلم نده حرفم گو ...

من که عاشق اون دزدکی چشمک‌زدناش دنبال فرصت گشتن برای رابطه داشتن  بوسه های یواشکیش  و  حرفها و شعرای رمزیشم  وقتی  یه فرصتی پیش بیاد بچه ها نباشن  بال در میاره  الان بیشتر بهم حس داره. تا زمانی که بچه نداشتیم و ازاد بودیم  شما هم  داری منفی فکر میکنی  مردها اینجوری نیستن که با بچه دار شدن زنشون رو دوست نداشته باشن  رندگی با بچه محکم تر میشه  حالا درسته سختی های خودش رو داره ولی  تو‌رابطه ی زن و مرد تاثیر نداره  اگر واقعا دوستتون داشته باشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
من که عاشق اون دزدکی چشمک‌زدناش دنبال فرصت گشتن برای رابطه داشتن  بوسه های یواشکیش  و &nbs ...

مرسی که یهم از خودتون گفتین والا یه جا داشتم میپرسیدم طرف اینقدر بد گفت از خودش و شوهرش بیستر ترسیده شدم

من ک کسی بهم نمیگه بجه دار شو.. مادرشوهرم میگه اونم کم.. مامانمم ک فکر میکنم اگه بچه دار شم ناراحت م ...

چقد شبیه منه شرایطت. 

حتی منم بهمن دانشگام تموم شد.

اما اقدام کردمو تا الان که خدا نخواستهو بهم نداده.

من شوهرم خیلی دلش میخواستو هر بار که گفت اشک من اومدو گفتم الان نمیخوام قبلا باهات طی کرده بودم. 

منم کلی ترس داشتم. ترس از اینکه جلو پیشرفتمم بگیرهو خونه نشینم کنه. ترس از اینکه از کلی مسئولیت قراره بیاد رو دوشم. و ترس از اینکه شوهرم بگه حالا که بچه داره پابند زندگی شده و یسری کارارو که موافقش نیستمو الان رعایت میکنهو بذاره کنار و توجهش کم شه. حتی حسودی میکردم به بچه ای که قراره به دنیا بیاد که یوقت بیشتر از من دوسش نداشته باشه. 

ولی الان میدونی با خودم چی میگم؟ 

میگم شوهر با بچه یا بی بچه میتونه بی توجه یا بد بشه. پدر مادر همیشه پیشت نیستن و دوس دارن سر زندگیت باشی. ولی بچه از خون خودت میشه. حتی اگه یروزی بمیری تا سالهاااااا به یادته لااقل. از الان که نیومده بیشتر از همه دوسش دارمو دلم میخواد همه هم خییییلیییی خیییییلیییی دوسش داشته باشن. و حتی فک میکنم اونی که بعد اومدن بچه بی توجه بشه تو زندگی خودمم نه همسرم

من ک ازدواج کنم تا 10 سال بچه نمیارم از بچه زیاد خوشم نمیاد بنظرم سرد میشه زندگی زن وشوهر خواهرم ک ب ...

خب آدم باید مهارت بلد باشه، باید بتونه رابطشو هم با همسرش هم با بچه هایش مدیریت کنه، اتفاقا با بچه زندگی گرم تر میشه

من فکر نمیکنم شرایط جامعه خیلی هم بد باشه اما دلیلی هم ندارم..  مثلا شوهذم میگه دوسال و نیم شد ...

عزیزم دیر میشه ها😔، سن می‌ره بالا قدرت باروری پایین میاد، اون تاپیکه رو خوندی که خانومه می‌گفت نه سال جلوگیری کرده و دنبال خوش گذرانی بوده حالا بچه دار نمیشه☹️☹️☹️ 

ما تا جوونی متوجه نمی‌شویم، خیلیا رو دیدم تو حسرت بچن، یعنی وقتی بچه خواستن که دیگه نمیشده

من اصلا کسی نمیگه بیارم حسم میگه اصلا چرا باید بیاری  میگه بیدار خوابی بکشی ارامش نداشته باشی ...

عزیزم بچه داری زحمت داره، خرج داره، خستگی داره ولی ارزشمنده، بچه سرمایس، هر کار ارزشمندی هزینه داره، بچه هم همین طور 

منم فکر میکنم بچه بیارم میشم یه زن افسرده ک همش باید بچه داری کنه و ونگ ونگ بچه بشنوه انوقت دیگه شوه ...

یه بار بچت بخنده انگار هممممنمه دنیا رو بهت دادن ، وقتی فقط تو بغل تو آروم میگی حس می کنی دیگه چیزی تو دنیا کم نداری