2777
2789
عنوان

با دلیل جواب بدید اینو

177 بازدید | 27 پست

تصور کن از ازبکستان و تاجیکستان گرفته تا ایران و عربستان تا الجزایر و نصف آفریقا 🕋 همگی متحد شدن و یک کشور شدن به اسم اتحاد جماهیر اسلامی با ۲ میلیارد مومن ☪️ و سلطنت این حکومت دست یکیه به نام سلطان مسلم مثلا 😅 ۵۰ سالشه و ۳ تا زن داره (سلطان جهان اسلام) به عنوان دختری زیبا رو و مومن تورو انتخاب میکنه که زنش بشی و میگه کاری میکنم که کل مومان بهت سجده کنن ینی تورو  (ملکه مومنان ) میکنم زنش میشی یا نه ؟؟؟

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه سمی بود 😂😂  

عفونته 

حالا جواب بده

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
نه😐

دلیل

اصلاااا 

مردک چندش هوس باز خائن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آره 

دلیل