2777
2789
عنوان

با دلیل جواب بدید اینو

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست

عشقا دلیل بگید دیگ😐

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
زیاد تخیلی هستی

تخیل من‌نیست سوال یه حاج آقا بود ازم 

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

نه 

چون اعتقاد دارم هیچ انسانی انقد ارزش نداره که بخوای بهش سجده کنی و همچین ادمی که همچین حرفی میزنه یه مغرور متکبر که امت خودشو ب نوعی برده می بینه که مجبورن از فرمان سلطان اطاعت کنن

در واقع تهی از شخصیت و انسانیته و دوزار نمی ارزه

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
دلیل

اولا آدمی که اینقدر مشغله مملکت داری داره و سه تا زن وقتی برای توجه و محبت به زن هاش رو نداره این اولا دوما کسی که سه تا زن قبل تو داره همش باید به اونا حسادت کنی مگر کسی بیاد از سر بدبختی به خاطر پول و اینکه سایه مرد بالای سرش باشه ازدواج کنه نه کسی که میتونه با مردی هم کفو خودش ازدواج کنه چون اون از هر لحاظ که بگی به هم نمیخورین

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲