تصور کن از ازبکستان و تاجیکستان گرفته تا ایران و عربستان تا الجزایر و نصف آفریقا 🕋 همگی متحد شدن و یک کشور شدن به اسم اتحاد جماهیر اسلامی با ۲ میلیارد مومن ☪️ و سلطنت این حکومت دست یکیه به نام سلطان مسلم مثلا 😅 ۵۰ سالشه و ۳ تا زن داره (سلطان جهان اسلام) به عنوان دختری زیبا رو و مومن تورو انتخاب میکنه که زنش بشی و میگه کاری میکنم که کل مومان بهت سجده کنن ینی تورو (ملکه مومنان ) میکنم زنش میشی یا نه ؟؟؟
من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیمچی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیمچی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
چون اعتقاد دارم هیچ انسانی انقد ارزش نداره که بخوای بهش سجده کنی و همچین ادمی که همچین حرفی میزنه یه مغرور متکبر که امت خودشو ب نوعی برده می بینه که مجبورن از فرمان سلطان اطاعت کنن
در واقع تهی از شخصیت و انسانیته و دوزار نمی ارزه
شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
اولا آدمی که اینقدر مشغله مملکت داری داره و سه تا زن وقتی برای توجه و محبت به زن هاش رو نداره این اولا دوما کسی که سه تا زن قبل تو داره همش باید به اونا حسادت کنی مگر کسی بیاد از سر بدبختی به خاطر پول و اینکه سایه مرد بالای سرش باشه ازدواج کنه نه کسی که میتونه با مردی هم کفو خودش ازدواج کنه چون اون از هر لحاظ که بگی به هم نمیخورین
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲