2777
2789
عنوان

چیکار کنم که....

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره رو برنامه ریزی مجدد ضمیر ناخودآگاه کار کنی! ناخودآگاهت باید اصلاح شه، چون همین جملاتو رو باور کرده و نمیذاره به جلو حرکت کنی...نیاز به یکسری تلقینات ذهنی داری. روش های ورود به خلسه و خودهیپنوتیزم با امواج باینورال آلفا رو یاد بگیر.

عدالت، مضحک‌ترین واژه دنیا!!
دقیقا همینم... قبلا اینطور نبودم، دلم واسه خود قبلیم تنگ شده.

وای منم...

دوس دارم بشم همون دختری ک فکرش ازاد بود و خیلیم منطقی رفتار میکردم ....ن اینی ک الانم ....دارم بهترین دوران زندگیمو از دست میدم

ممنون گل لطف کردی❤ من یه مشکل دیگه دارم ...اینکه افسردگی مزمن و وسواس فکری داشتم سرخود مادرم داروها ...

مثل منی عزیز جان

خیلی اوقات اطرافیانی که خیلیم عزیزن برامون نمیفهمن حال و احوالمونو..

توکل به خدا کن و آستیناتو بالا بزن و از همین امشب شروع کن

درسا رو پیش ببر و یه لحظه هم مکث نکن.. باعث سقوط میشه.. و به خودت یه قول بده.. که تحت هر شرایطی به برنامه هات و قول هات عمل کنی

در کنارش برای وسواس فکری هم توصیه میکنم پادکستای استاد شجاعی رو حتما حتما گوش کنی.. بی نظیرن

ایشالا حالت خوب میشه نگران نباش  

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك
بهتره رو برنامه ریزی مجدد ضمیر ناخودآگاه کار کنی! ناخودآگاهت باید اصلاح شه، چون همین جملاتو رو باور ...

میشه بیشتر توضیح بدی؟   بله خودمم میدونم کلا ذهن من منفی گرا شده....هر اتفاقی بخواد بیفته با دید منفی بهش نگاه میکنم و کلی اضطراب و استرس میگیرم

مثل منی عزیز جان خیلی اوقات اطرافیانی که خیلیم عزیزن برامون نمیفهمن حال و احوالمونو.. توکل به خدا ...

ممنونم شما چقد مهربونی❤چشم از همین امشب سعی میکنم اصلاح کنم ....چون واقعا وحشت دارم مث پارسال بشه نتیجه

پادکستای ایشونم گوش میدم

انشالا که بهترینا نصیبتون بشه❤😍

ممنونم شما چقد مهربونی❤چشم از همین امشب سعی میکنم اصلاح کنم ....چون واقعا وحشت دارم مث پارسال بشه نت ...

عزیزمی❤

مطمئن باش میرسی گلم

وای منم... دوس دارم بشم همون دختری ک فکرش ازاد بود و خیلیم منطقی رفتار میکردم ....ن اینی ک الانم .. ...

منم...

بعد نگاه میکنم، همه فعالن، هر کی داره یه کاری واسه خودش میکنه، یکی درس میخونه با شوق و هدف، یکی خیاطی میکنه با هزاران آرزو که در آینده تولیدی بزنه، یکی داره تلاش میکنه ارشدشو تهران قبول بشه، که هم آیندشو بسازه،هم اونجا به صورت خصوصی زبان تدریس کنه و بعدا آموزشگاه هم بزنه در آینده هم فکرای بیشتری داره، یکی دیگه وکیله و داره میخونه که ارشد هم قبول بشه و بعدشم دکترا و استاد دانشگاه هم بشه. 

من هیچ!

من نگاه!

از نظر هوشی هم هیچی ازشون کم ندارم!

اما بی انگیزه شدم، نمیدونم چرا! نشاط ندارم، دلم خوش نیس، نمیدونم، سر در گمم!

از این حالت ممکنه در بیام؟؟

من خودم یه وقتایی انرژیمو از دست میدم به این فکر میکنم که مثلا الان چهل سالمه چی تا حالا بدست اوردم ...

افرین❤

عزیزجان من منزویم هستم....این مورد خیلی منو ازار میده از لحاظ روحی ...انگا دستو پامو بسته

منم... بعد نگاه میکنم، همه فعالن، هر کی داره یه کاری واسه خودش میکنه، یکی درس میخونه با شوق و هدف، ...

آره عزیزم

فقط باید از ته قلبت بخوای

چشم عزیزم ممنون ک پستمو جواب دادی🙆‍♀️😍❤

من الان ده سال بعد تو ام بالاخره همت کردم درس خوندم دانشگاه قبول شدم بعدش هم ازدواج کردم و الان با دو تا بچه تو خونه ام ولی حسرت دانشگاه رفتن به دلم نمونده...

حتی اگر خوب ازدواج کنی و بچه های خوب داشته باشی ممکنه یه روز حسرت بخوری کاش یه مدرک دانشگاهی داشتم...

بعد کنکور هم اصلا سخت نگیر؛

تو شهرتون هر چی قبول شدی برو؛

باور کن خیلی وقتا برای استخدام و ازدواج خیلی مهم نیست دانشجوی چی هستی فقط مهم اینه دانشجویی  

پس عمرت رو پشت کنکور تلف نکن

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀