2777
2789
عنوان

چیکار کنم که....

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 44 پست
منم... بعد نگاه میکنم، همه فعالن، هر کی داره یه کاری واسه خودش میکنه، یکی درس میخونه با شوق و هدف، ...

عزیزم تو خودت میدونی دلیلش چیه؟

بخدا منم تک تک این فکرارو میکنم....ولی میدونم این بی انگیزه شدنم ا کجا اب میخوره

خیلی از دوستان گفتن پادکست گوش بدم و کتاب بخونم

پادکست از دکتر شجاعی

شما هم گوش بده....اگر چاره ساز نبود دوس داشتی با روان مزشک صبت کن

من خودم افسردگی مزمن داشتم یه مدت و این سردرگمی و بی انگیزگیم دلیلش اونه🙂

اینم بهت بگم هیییییچچچچچچچ وقت زمینه افسردگیو فراهم نکن ک اگر خدای ناکرده دچارش بشی خیلی سخت به روال قبل برمیگردی

من که هنو دارم باهاش میجنگم🙂

پس قول بده از فردا فقط فاز مثبت بدی ب خودت و به هدفای خوشگلت فک کنی😍❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ده سال بعد تو ام بالاخره همت کردم درس خوندم دانشگاه قبول شدم بعدش هم ازدواج کردم و الان با د ...

چشم عزیزم....مرسی ک راهنماییم کردین 😘❤

سعی میکنم کمتر سخت بگیرم به خودم🙂حداقل لذت ببرم از این زندگی

افرین❤ عزیزجان من منزویم هستم....این مورد خیلی منو ازار میده از لحاظ روحی ...انگا دستو پامو بسته

فقط مسیرتو مشخص کن و برو جلو هر جور شده خودتو برسون به اخرش به نقص ها و ایراد ها فکر نکن همه نقص دارن خیلیهاشم که حتی که ساخته ذهن خودمونه

فقط مسیرتو مشخص کن و برو جلو هر جور شده خودتو برسون به اخرش به نقص ها و ایراد ها فکر نکن همه نقص دار ...

سعیمو میکنم گل....بخدا ایقد خستم از این وضع

باید ی تغییری بدم دیگه

میشه بیشتر توضیح بدی؟   بله خودمم میدونم کلا ذهن من منفی گرا شده....هر اتفاقی بخواد بیفته با دی ...

برید توو ویدیوهای یوتیوب: برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه، خودهیپنوتیزم، آرامش ذهن، ورود به خلسه عمیق یا تلقین جملات مثبت رو سرچ بزنید...ویدیوهای زیادی میاد. شبا رو تخت دراز بکشید، هندزفری یا هدفون بزنید، چشاتونو ببندید و در سکوت کامل فایل ها رو گوش بدید...یه ماه تمرین کنید، نتایجشو میبینید...مثبت فکر کنید خودکار به سمت چیزایی که زندگیتونو عوض میکنه کشیده میشین...ذهن ما، خدای ما.

عدالت، مضحک‌ترین واژه دنیا!!
عزیزم تو خودت میدونی دلیلش چیه؟ بخدا منم تک تک این فکرارو میکنم....ولی میدونم این بی انگیزه شدنم ا ...

ان شاءالله عزیزم، هر دوتامون افکارمون اصلاح بشه، من فک میکنم از اینه که دس به هرکاری میزنم، اصلا درست نمیشه، و میبینم واسه دیگران درست میشه! با اینکه به هیچ وجه کم نذاشتم. همه هم دیگه ازم نا امیدن... قبلا میگفتم کم نمیارم، میجنگم، جنگیدم جنگیدم جنگیدم، الان از پا در اومدم! اما بازم خدا بزرگه، دست خدا بالاتر از هر دستیه! توکل به خود مهربونش، عاقبتمونو ختم به خیر کنه.

سعیمو میکنم گل....بخدا ایقد خستم از این وضع باید ی تغییری بدم دیگه

فقط به خاطر پشت کنکوری بودنه  

بعد کنکور رفتی دانشگاه انگار یه آسودگی خاطر و نشاط پیدا می‌کنی که راحت شدی از کنکور

این چند ماه باقی مونده رو قدر بدون و تلاش کن و به خدا توکل کن به تلاشت برکت بده  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
ان شاءالله عزیزم، هر دوتامون افکارمون اصلاح بشه، من فک میکنم از اینه که دس به هرکاری میزنم، اصلا درس ...

انشالااااااا😍😍😍😍😍😍منم تا همی امروز ناامید بودم...به خودم میگفتم چرا به هردری میزنم بسته میشه...شاید خدا دوس نداره منو و خیلی از این حرفا

دیگه خلاصه چقدم پیاده روی کردم

بعد نتیجه ای ک گرفتم این بود که بازم توکل به خودش من تلاشمو کنم انشالا ک این دفه صدامو بشنوه

دیگه این تاپیکو زدم و به لطف شما دوستان خیلی امیدوارشدم

انشالا ب حق همین شبای عزیز سال دیگه همین موقه دلامون پر از ارامش و رضایت از زندگیمون باشه۰😍😍😍😘

ولی خانوادم دیگه ازم‌ نا امیدن! خیلی احساس سر بار بودن میکنم.

یه بازه ای از زندگی خیلیامون میرسه که همه ازمون نا امید میشن:)

ولی کمتر کسی توجه داره به نگاه خدایی که یه لحظه هم ازمون ناامید نمیشه...

مطمئن باش هر جایی هم از زندگیت برسی باز همون خدا عاشقانه منتظرته که امیدتو به دست بیاری و یه شروع بی نظیر رقم بزنی

هیچ وقت از آرمانات دست نکش عزیز

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك