سلام خانما تورو خدا بیاین کمک من دوساله که پریودهای نا منظم دارم یعنی اینجوری که همش لکه بینی و پریودی دارم و دوران پاکیم خیلی کمه کلی هم دکتر رفتم و آز و سونو دادم ولی هیچیم نیست از این قرصای جلوگیری هم به تجویز دکترا مدلای مختلفشو استفاده کردم که حس میکنم بدترم کرده البته بگم بعد از مصرف قرص اورژانسی اینجوری شدم حالا پیش دکتر اکبری ویزیت شدم بهم اگنوگل داده سه شبه خوردم امروز دوباره افتادم لکه بینی کسی تجربه منو داشته خوب شده باشه یا یه دکتر حاذق تو این زمینه توی کرج یا تهران میشناسین واقعا دیگه موندم چی کنم
شیحو شیجو جان ببین شما ناشنا سه تا قاشق سویق عدس بخور تا سه روز فردا که بخوری شب میبینی به طرز عجیبی خونریزیت کم یا قطع میشه من خودم اوایل این کارو میکردم واقعا جواب میداد ولی از بس تکرار کردم دیگه واسه من جواب نمیده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سویق عدست رو هم ترجیحا با دال عدس درست کن نسخه دکتر اکبری بود واسه من اینجوری که دال عدس رو تفت میدی اسیاب میکنی دوباره تفت میدی و دوباره اسیاب و دوباره تفت نه در حدی که بسوزه ها در حدی که رنگش عوض شه و از خامی در بیاد خیلی موثره