2777
2789

نون و برنج نمیتونم بخورم سوپ هم نمیتونم (ناشکری نباشه بدم اومده)

خب من چی بخورم ؟؟ همش گرسنمه بخدا 😔

شما چی میخوردین تو بارداریتون که اذیت نمیشدین؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

سعی کن با چیزای کوچیک و برطرف کننده تهوع شروع کنی 

کراکر نمکی بخور نون سوخاری و به خصوص چیزایی که توش زنجبیل داشته باشه کم کم اشتهات باز میشه میتونی راحت تر غذا بخوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدسی ابگوش بخور

عدسی تهوع نمیاره؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من تو بارداری اولم فقط کباب میخوردم تو بارداری دومم از اونم بدم میومد فقط میوه میخوردم

کباب امتحان کردم معدم نگه نداشت 😔 انقدر نفخ دارم میوه بدترم میکنه

اسیر شدم والا

خرما .بیسکوییت...سالاد کاهو..خیار..

همینارو میخورم سیر نمیشم 🤦‍♀️

سعی کن با چیزای کوچیک و برطرف کننده تهوع شروع کنی  کراکر نمکی بخور نون سوخاری و به خصوص چیزایی ...

زنجبیل دم کرده بخورم؟؟ اتفاقا دارم تو فریزر

زنجبیل دم کرده گذاشتی فریزررررررر؟؟؟؟نخور دیگ اونو

وای نه ، تازشو گذاشتم فریزر عزیزم ، میگم دم کنم بخورم

زنجبیل دم کرده بخورم؟؟ اتفاقا دارم تو فریزر

آره زنجبیل به هر شکلی باعث بهتر شدن تهوع بارداری میشه 

ولی کم بزن چون زیادش چون حالت تند داره بدتر میزنه زیر دلت عزیزم 

یه مقدار که فقط عصاره باشه باعث میشه تهوعت برطرف بشه 

داروخانه ها هم دارو های گیاهی با زنجبیل برای تهوع بارداری دارن اگر دوست داشتی از اون ها هم میتونی مصرف کنی 

کباب امتحان کردم معدم نگه نداشت 😔 انقدر نفخ دارم میوه بدترم میکنه اسیر شدم والا

دمیترون بخور

من با بوی لیمو تهوعم کم میشد.ی لیمو تازه میگرفتم دستم ی لقمه غذا میخوردم ی کم آب لیمو رو میخوردم یا لیمو رو بو میکشیدم

فقط 28 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40