2777
2789
عنوان

من‌مادر بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 24 پست
نه همکاری میکننن فقط میگم از لحاظ روحی بچم آسیب نرسه بهش

عزیزم با اطمینان بهت میگم آسیب روحی میبینه این حرف من نیست روانشناس ها میگن یکم صبر کن من درکت میکنم خودمم شرایطم مثل شماست

دنیا جای خوبی نیست اما ارزش جنگیدن رو داره...
چون ۷ماهه آلرژی فصلی داره و‌از خونه بیرون‌نیاد بهتر و کلا اذیت کم‌تر میشه

ببینید من مخالف این نیستم مادر به خودش برسه ولی این دوره سنی رو تمام روانشناسان میگن مگر در موارد استثنایی نباید بیست و چهار ساعت بچه مادر رو نبینه 

شما که مادر همراهی داری بچه رو بگذار برو تفریح داخل شهر اینجوری بچه 3 ساله هم نمیخواد ببری 

واقعیتش پسر من سه سالش هست یعنی بیرون رفتن با یک نوزاد برام خیلی راحت تر از بچه 3 ساله هست واقعا شیطون کنجکاو و ریسک پذیرن تو این دوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم دق میکنم احساس افسردگی پیدا کردم‌همش به بچه داری بودم دست تنها از اون طرفم نگران روحیه کوچیکم

عزیزم به خدا درکت میکنم منم مثل خودتم من مادرم هم فوت شده بچه هامو تنها بزرگ کردم ولی بچه گناه داره یکم دیگه صبر کن نتیجه اشو میبینی سختیش یکی دو ساله 

دنیا جای خوبی نیست اما ارزش جنگیدن رو داره...
این چیزاش اکی از لحاظ روحی میترسم فقط

اون بچه نیاز ب ی‌مادر شاد و پر انرژی داره 

بنظر من اگر بچتون حس میکنید به مادرتون هم وابستس حتما برید  بهرحال خودتون نباید فراموش کنید اما دیگ خودتون همه چیو در نظر بگیرید ک  رفتی مسافرت همش دلتون پیش بچه باشه و با عذاب وجدان بگزره بعد بدتر میشد مطمن  رو‌خلق و‌خو تون هم تاثیر میذاره