2777
2789
عنوان

من‌مادر بدی هستم

447 بازدید | 24 پست

بچه ها میخوام برم سفر تفریحی ۳روزه ۲تا بچه دارم ۳ساله و ۷ماهه به خاطر شزرایط بچه ها‌ با داری و …۴سال جایی نرفتم الان با دوستم میخوام برم ۳ساله رو‌میبرم ۷ماهه پیش مادرم الان میگم نکنه من کارم اشتباه شوهرمم نیستش ماموریت وشرایط نداره باهام بیاد و با هم‌بریم شما بودید با دوستتون میرفتین و بچه ۷ماهه بزارید و‌نبریندش؟؟؟

قطعا با بچه هام میموندم بعدن خانوادگی میرفتیم سفر

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست چون مادر شدی دیگه خودتو کنار بذاری بچه هفت ماهه شیر و غذاش به موقع باشه پوشک عوض بشه و به موقع بخوابه براش کافیه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

عزیزم گناه داره صبر کن یکم بزرگتر بشه تا سه سالگی نباید مادر از بچه جدا شده اضطراب جدایی میگیره صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش کن خودمم مثل توام یه پسر سه ساله دارم یه دختر هفت ماهه 

دنیا جای خوبی نیست اما ارزش جنگیدن رو داره...
برعکس چرا عمل میکنی عزیزم شما هفت ماهه رو الان به هیچ وجه نباید تنها بگذاری چون دچار تنش اضطراب جدای ...

چون ۷ماهه آلرژی فصلی داره و‌از خونه بیرون‌نیاد بهتر و کلا اذیت کم‌تر میشه

نه ،من این کار رو نمیکنم،نکردم،به جای سه روزه سفرهای درون شهری اونم با بچه ها میرفتم،بچه هفت ماهه واقعا از دوری مادر اذیت میشه مادر شدن یه بخشی اش همین فداکاری ها هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

عزیزم گناه داره صبر کن یکم بزرگتر بشه تا سه سالگی نباید مادر از بچه جدا شده اضطراب جدایی میگیره صحبت ...

دارم دق میکنم احساس افسردگی پیدا کردم‌همش به بچه داری بودم دست تنها از اون طرفم نگران روحیه کوچیکم