2777
2789
عنوان

دانشجوا بیایین از تجربهاتون بگید

89 بازدید | 12 پست

فردا باید برم دانشگاه کلی استرس دارم هشت تا دختریم و نزدیک بیست تا پسر 

چون یه خورده لاغرم ، چادر میپوشم...

من خیلی شیطونم و نمیدونم اونجا باید چجور رفتار کنم که سوژه نشم 

ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤  توبمان و دگران وای به حال دگران🖤

عادی

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادی با اعتماد به نفس  سنجیده صحبت کن و سعی کن پر صحبت نباشی ولی فعال باش  اگه چادر بپوش ...

با چادر مشکل ندارم بهم اعتماد بنفس میده و حس میکنم یه ابهت خاصی داره چون بقیه دخترامون خیلی جلفن 

ولی من خیلی شوخی میکنمو میخندم باید جلوشو بگیرم پس 

مراقب حرف زدنت باش هرچی میخای بگی قبلش فکرکن ببین چ برداشتی میشه ازش

اخ گفتی من همیشه اینو فراموش میکنم بعد یه ثانیه پشیمون میشم بابتش ... به اینم حواسم هس دیگه

با چادر مشکل ندارم بهم اعتماد بنفس میده و حس میکنم یه ابهت خاصی داره چون بقیه دخترامون خیلی جلفن&nbs ...

اره نظر کلی من اینه که خییییلی هم صحبت خنده نکن از دور سبک به نظر میاو 

نه که فعاا نباشی ها اتفاقا فهال باش ولی در حد متعادل و سنجیده

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
اره نظر کلی من اینه که خییییلی هم صحبت خنده نکن از دور سبک به نظر میاو  نه که فعاا نباشی ها ات ...

دمت گرم پس حواسم هس