2777
2789

جوری از پول خودم خرج کنم برای لباس و غذا و  وسایل خونه و هر چیزی که دلم میخواد بدون مشورت با همسر ، با هدف اینکه خودم در اسایش باشم، مشکلی ایجاد میکنه؟

پس اندازم نتیجتا کم میشه ولی چه اهمیتی داره؟ 

تا فردا کی مرده و کی زنده س.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم کار  درستیه    چه فرقی میکنه  زندگی مشترکه  همش که نباید مردا نقش عابربانکو بازی کنن      وقتی خودت داری واسه دل خودت خرج کن  اون حس استقلالش به ادم عزت نفس میده      ولی همه ی پس اندازتو صفر نکنی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

در حال خوش باش 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

تقسیم کنید 

زندگی مشترک یعنی اشتراک بودن در مخارج 

شما قبوض رو پرداخت کن همسرتون پول آذوقه 

اینجوری بهتر میشه پسنداز داشت 

سعی کنید خودتون رو بیمه کنید 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 
من کلا با پس‌انداز جدا موافق نیستم، زندگی مشترک همه چیزش مشترکه به شرطی که ژرف مقابل ادم سواستفاده گ ...

منم همینطورم تا هزار تومن آخر پولمو تو خونه خرج میکنم در مقابلش شوهرمم کارتخوان و کارت و همه چیش به اسم منه ولی هیچ وقت هیچی پس انداز نداریم گاهی میگم پول خودمو رو نکنم روز مبادایی باز نمیتونم ببینم امروز پول نیست سریع کارتمو میدم 😑😑😑😑

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

در کل مشکلی نیست ولی دو تا نکته رو باید رعایت کنی . اول اینکه نباید همسرت رو بدعادت کنی ، تهیه خوراک و پوشاک و وسایل راحتی شما جزو مسئولیت های همسرتون هم هست . اگه عادت کنه که شما خودت برای خودت خرج میکنی و اون لازم نیست هزینه کنه اصلا خوب نیست . 

به جز اون شما همیشه باید یه پس اندازی هم داشته باشی ، اول ماه یه درصدی از حقوقت رو مثلا 20 درصد رو مستقیم بریز توی یه حساب و فکر کن اصلا نداریش . با بقیش هر کاری خواستی بکن . خیلی وقتا یهو یه چیزی پیش میاد که باید پس انداز داشته باشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

همسرم بخاطر وام و قسط هایی که داره هیچی پس انداز نمیتونه بکنه

منم حقوقم بخشی اش رو خرج میکنم بیشترش پس انداز

پس اندازم پنهان نیست اما مقدارش نمیدونه 

روزهایی بوده که سر۱۰۰تومن لنگ موندیم و منم شاغل نبودم براای همین واسم مهمه که همیشه تو حسابم پول باشه 

منم همینطورم تا هزار تومن آخر پولمو تو خونه خرج میکنم در مقابلش شوهرمم کارتخوان و کارت و همه چیش به ...

من هم همینطورم راحت همه چیو میدم دستش اونم خیلی از چیزاش به نام منه.

من هم همینطورم راحت همه چیو میدم دستش اونم خیلی از چیزاش به نام منه.

بهترم هست حالا پس انداز دوست دارم ولی واقعا نمیتونم پنهون کنم بقول شما طرف آدم سواستفاده گر نباشه مشکلی نیست ایشالا که موفق باشی همیشه بانو

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خب من افسردگی دارم.

به زور میرم سر کار.

کارمم رو اعصابمه.

راه هایی هست برای احتمالا بهتر شدن شرایط مثل ادامه تحصیل و .... ولی من افسرده م  نای جنگیدن ندارم‌‌.

الان در حالتی ام که میگم صبح ها اون کار لعنتی رو تحمل کنم و بقیه شبانه روز هر چقدر میخوام بریز و بپاش کنم و هیچ مدل دغدغه وام و پیشرفت مالی و غیره به خودم وارد نکنم.

همسرم هم درامدش مثل منه و در واقع امیدی به اوت ندارم که بخواد ارتقای قابل توجهی در شرایط زندگی بده.

از بچه دار شدن هم نفرت دارم بنابراین خرج خرج های مربوط به اون کلا حذفه.

می مونه فقط خودم.

همه درامدم صرفا خرج خودم بشه.

با یه پس انداز تدریجی برای سرای سالمندان یا بیماری های احتمالی.