2777
2789
عنوان

به کسی که پدرش در بسترمرگه چی میگن

183 بازدید | 13 پست

مثلا شما حالشو بپرسین 

بگه خوب نیست خیلی بده

درجواب چی میگین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا نمیگن ان شاءالله  زودتر بمیره.

مثل همه ی بیمارهای دیگه براش آرزوی شفا میکنن دیگه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

الآن دوست من در همچین وضعیتیه، مادرش در حال شیمی‌درمانی بود، الآن هم بخاطر کرونا ریه‌هاش به شدت درگیره و بستری شده. هر چند روز یه بار حالشو میپرسم و آرزوی سلامتی میکنم و میگم کاری از دستم برمیاد یا نه. پول نیاز داره یا نه، آخرش هم میگم ان‌شاءاله به حق این ماه عزیز و پربرکت، خدا سلامتی بده. امیدت به خدا باشه.

قطعا نمیگن ان شاءالله  زودتر بمیره. مثل همه ی بیمارهای دیگه براش آرزوی شفا میکنن دیگه

درسته

گفتم خدا کمکش کنه 

خیلی وقته مریضه بنده خدا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
الآن دوست من در همچین وضعیتیه، مادرش در حال شیمی‌درمانی بود، الآن هم بخاطر کرونا ریه‌هاش به شدت درگی ...

الهی خدا همه مریضا رو شفابده

میگن عزیزم واقعا متاسف شدم امیدوارم بهتر بشن اگه کمکی از من برمیاد و کاری میتونم براتون انجام بدم حت ...

همینارو گفتم مرسی🌹