2777
2789

سلام دوستان میخوام داستان زندگیمو از روز اول تا امروزم رو کامل بزارم بخونید و کسانی که تجربه دارن نظرشون رو بگن که چیکار کنم

من و خواهرم جاری هستیم شوهرم چندین ماه منو زیر نظر داشت و بعد عروسی خواهرم بهم ابراز علاقه کرد منم دیدم پسره خوبیه قبول کردم و چندماهی با هم دوست بودیم و بعدش نامزدی و عقددوران عقدبودیم که تصادف بدی کرد و من چندماه توی خونه خواهرم ازش پرستاری کردم چون خونه مادرش روستا هست و نمیتونستیم از شهرستان تن تن بیاییم تهران دوماه خونه خواهرم تا حدودی سرپا شد و رفتیم روستا تا پامون رسید اونجا اخلاقش کلا عوض شد سر هرچیزی باهام قهر میکرد منم یه مدت تحمل کردم دیدم نمیتونم کارهاشو تحمل کنم برگشتم تهران خونه پدرم با هزار بدبختی پاش خوب شد و چون نظامی هستش ماموریت فرستادنش زاهدان که مجبور شدیم عروسی بگیریم و بریم اونجا 

از اونجا دیگه کلا خودشو رو کرد کتک میزد قهر میکرد  فحاشی میکرد ولی من احمق با احساسات تصمیم میگرفتم و نخواسته باردار شدم اونم دوقلو الان بعد چهار سال که بچه ها هم دو سالشون شده چند بار خیانت کرده که یه بارشم مچشو گرفتم مثله سگ روم هجوم میاره و تهدید به کتک زدن میکنه و اگر جوابشو بدم کتک هم میزنه خانوادم اصلا پشتم نیستن خرجی اصلا نمیده توی پنج سال برام هیچ خریدی نکرده ولی برای خودش توی یک سال 6 دست لباس خریده دیگه بریدم واسه بچه ها میره از دوستاش که لباس بچه هاشون کوچیک شده لباس میاره ولی واسه خودش تیپ های آنچنانی میزنه 

نمیدونم چیکار کنم نه میتونم سرکار برم نه کاری از دستم برمیاد مغزم هنگه میخوام بچه هارو بندازم سرش برم دلم واسه بچه هام میسوزه به خانوادشم چندبار گفتم میگن ما چیکار کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کاش بمیره راحت بشی

الهی آمین هر روز که سرکار میره میگم الهی بری خبر مرگت بیاد جنازت بیاد تا هم خودم هم بچه هام راحت بشیم بچه هام اصلا آرامش ندارن به خاطر آرامش اینا هرچی فحش میده هرکاری میکنه سکوت میکنم و اونم از سکوتم سو استفاده میکنه

تا دلت بخواد به ائمه خدا پیغمبر متوسل شدم نتیجه ندیدم

عزیزم نمازشب بخون ...همسرت رفتارش کلا باهات عوض میشه 

تمام محبتش جذب تو میشه ....خوش اخلاق میشه ...خرج میکنه برات ....زندگیت زیرو رو میشه ....

من یه خانومی رو میشناسم که شروع کرده بود هرشب میخوند...سر یه هفته تغییرات دید...رفته رفته هم بهتر شد ارتباطش با شوهرش ....الان انقد خوبن باهم 

نمازشب معجزه اس

چون تن ب خفت دادی همون قبل زاهدان رفتن باید اتمام حجت میکردی نکردی

شوهرتم دیدو فهمید ک خانوادت پشتت نیستن برات شیرشد

وقتی زن پای تمام کصافت کاریای مرد وامیسته و هربدبختی سرزن اومد وامیسته ی پیام ب مرد میده 

من ارزش ندارم این زندگی خفت بار ازسرمم زیادیه چون لیاقت زندگی خوبو ندارم پس هربلایی سرم بیاری چون ازسرمم زیادیه پات میمونم

و مرد بخودش اجازه میده هر غلطی کنه 

امااااا اگ تو ول کنی بری بطور جدی و ترس ازدست دادنو توجونش بندازی شاید درسشه 

چرا میگم شاید چون چند ساله ب این روال تربیتش کردی و دم نزدی و بدبارش آوردی اگ ازاول سفتو محکم میگرفتی همچین توفه ای بار نمیومد 

همیشه میگن مردارو قبل ازدواج مادرشون تربیت میکنه بعد ازدواج زنشون

ازاینکه خبانت کردو پاش وایسادی ی اشتباه دیگه بود همون اول باید جلوی این گوه بازیاش گرفته میشد ک نشد مرد هم یبار دهنش ب خیانت بخوره دیگهههههه درست نمیشه و جلوش گرفته نمیشه

ت خودت براخودت ارزش قاعل نیسی انتظار داری شوهرت برات ارزش قاعل بشه 

تو براخودت خط قرمز هم نداری چجوری میخوای ازت حساب ببره

انقد ادم ترسویی هستی ک تن ب ذلت میدی اما ازخودت ازحقت دفاع نمیکنی 

وقتی تن ب ترس بدی ذلت تورو زیرش له میکنه باید اول ازهمه جسارتو یادبگیری و ترسهاتو دور بریزی حتی اگ سرت داد زدو هارهار کرد و کتک نذار زیردستش بیفتی هربلایی دوسداره سرت بیاره اونجاهم رفتین هیچکسی پیشت نیست قشنگ تورو مظلومو بی کس گیراورده مرتیکه هر غلطی دوسداره میکنه

منو شوهرم بزنه تمام بساطمو جمع میکنم بدون گفتن کلمه ای ازخونه میزنم بچاک میرم شکایت میکنم هف پشتشو میارم جلو چشاش حق اینو نداره کتک بزنه مگه استغفرالله خداس ک ازش بترسم 

تاخدانخواد هیچکس نمیمیره پس از کتک زدنشم نترس 

براخودت یادبگیر ارزش قاعل باشی هرخفتی سرت اورد تحمل نکن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
حرفات تلخ بود ولی حقیقت داره  الان چیکار کنم

گفتم دیگه اجازه نده ک باهات کوچکترین بدی  کنه بایست درمقابل بدیهاش برو ازخودت دفاع کن شده شکایت کن 

ولی ادمی ک خیانت کنه لیاقت همخونه بودنو نداره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲