2777
2789
عنوان

خانم و آقا هرکی آنلاینه بیاد شاید برات جذاب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 34 پست
کدوم شهری؟؟

شوهرم خونوادش خوزستانین ساکن خوزستانیم 

خونوادم تهرانن

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
اینکه مدرک داری خیلی خوبه وبه نفعته اما هر تصمیمی که میگیری سعی کن نقش مادریت قربانی نشه وفرزندانت ...

وقتی طلاق بگیرم هم خودم آسیب میبینم هم بچه هام ولی بهترین کار اینه که با باباشون زندگی کنن بزرگتر که بشن اخلاق باباشون رو ببینن خودشون میان طرف من 

منم تا اون موقع مجبورم صبر کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم خونوادش خوزستانین ساکن خوزستانیم  خونوادم تهرانن

خوبیت نداره اینو بگم اگر شرایطتت مثله منه توافقی جدا شو مهریتم توافقی بگیر و بچه هارو بزار برگرد تهران باهم خونه بگیریم

خوبیت نداره اینو بگم اگر شرایطتت مثله منه توافقی جدا شو مهریتم توافقی بگیر و بچه هارو بزار برگرد تهر ...

من خیلی به بچه هام وابسته ام نمبتونم ازشون دل بکنم 

ولشون کنم برم اونا بدبخت میشن پدرشون درمقابلشون هیچ مسئولیتی نداره منم سرمایه ایی ندارم...

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
من خیلی به بچه هام وابسته ام نمبتونم ازشون دل بکنم  ولشون کنم برم اونا بدبخت میشن پدرشون درمقا ...

منم به بچه هام وابسته هستم ولی تحمل این شرایط برام ممکن نیست بچه هام بچگی نکردمن همش دعوا قهر کتک آرامش ندارن من نباشم حداقل دیگه دعوا جنگ نمیبینن