2777
2789
عنوان

خانم و آقا هرکی آنلاینه بیاد شاید برات جذاب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 34 پست
یه بار زد چشممو کبود کرد ازش شکایت  کردم ولی پیگیر نشدم

همینا ترستو نشون میده مردو هار میکنه 

کاش کلی پرونده کتک و خشونت براش میساختی بعد دادگاه میگف صلاحیت بچه هارو نداره حضانتشونو میداد بتو 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
همینا ترستو نشون میده مردو هار میکنه  کاش کلی پرونده کتک و خشونت براش میساختی بعد دادگاه میگف ...

میخوام چیکار بچه هارو سربار من کنه بره پی عشق و حالش اتفاقا بچه هارو خودش نگه داره برام بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام چیکار بچه هارو سربار من کنه بره پی عشق و حالش اتفاقا بچه هارو خودش نگه داره برام بهتره

خب پس معطل چی هستی تو

یبار میگی نگران بچه هام یبار میگی خودش نگه داره 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چقدمیفهممت منم شرایطم مثل تودقیقا ۶ساله ازدواج کردم دوتابچه دارم دوقلو

شوهرمن بدتر من وزیردست پاش له میکنه خونوادش همیشه تحریکش میکنن مادرش خیانت پسرشومیبینه کیف میکنه هرهر بم میخنده همیشه بم تهمت کارنکرده میزنن

وقتی خیانتاشوبفهمم تاحدمرگ منومیزنه منم کسی روندارم خونوادم حمایت نمیکنن نه میزاره کارکنم نه میزاره ازخونه برم بیرون بشدت خسیسن خونوادگی مادرشوهرم نمیزاشت آب خنک توخونش بخوریم شوهرم سال به سال یه جوراب برام نمیگیره درامدش خوبه ولی فقط به خودشو شکم خودش میرسه کاری بمنوبچه هام نداره😔

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

سخته

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
عزیزم نمازشب بخون ...همسرت رفتارش کلا باهات عوض میشه  تمام محبتش جذب تو میشه ....خوش اخلاق میش ...

دوستم من خیلی دلم میخاو بخونم حتی بیدارم میشم ولی خواب بهم غلبه میکنه شیطان میگه بخواب صبح مجبوری زود بلند شی راهکاری داری

دوستم من خیلی دلم میخاو بخونم حتی بیدارم میشم ولی خواب بهم غلبه میکنه شیطان میگه بخواب صبح مجبوری زو ...

مبدونی یه کاربری اینجا میگفت نمازشب خوندن توفیق میخواد....اگه موفق شدی بخونی بدون که مهمون سفره خدا هستی و دست خالی برنمی گردی....

دعا کن خدا توفیق بده و حتما سعی کن بخونی اگه هم شب نتونستی صبح قضاشو بخون ‌‌‌....

اولین قدم اشتباهو خودت برداشتی

چرا فکر کردی سکوت راه حل مشکلته سکوت راهو برای مشکلات بعدیت باز کرده

هنوزم دیر نشده برای کتک هاش برو پزشک قانونی قبلش باید صورت جلسه بشه وارجاعت بدن اونجا همون لحظه که بیرونت کرد باید تماس میگرفتی که بیان صورت جلسه کنن وقتی متوجه شدی روابط خارج از خانواده داره باید مدرک جمع میکردی تا الان بتونی استفاده کنی 

حتما با وکیل صحبت کن این اقا فقط باید با قانون مواجه بشه بعدش اگر تصمیم داشتی ادامه بدی حتما مشاوره انجام بده 

مستقل شو مخصوصا از نظر اقتصادی ،تا وقتی نتونی برای خودت ارزش واحترام قائل باشی اوضاع تغیر نمیکنه 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
اولین قدم اشتباهو خودت برداشتی چرا فکر کردی سکوت راه حل مشکلته سکوت راهو برای مشکلات بعدیت باز کرده ...

مدرک از خیانتش دارم چندبارم که از خونه بیرونم کرد پلیس اومد صورت جلسه کرد یه بارم رفتم  شکایت کردم و پزشکی قانونی رفتم اما اومد به گو خوری افتاد به خاطر بچه هام برگشتم ولی الان تصمیمم رو گرفتم طلاق میگیرم بچه ها رو هم میدم خودش تا روز چند بار برینن دهنش

مدرک از خیانتش دارم چندبارم که از خونه بیرونم کرد پلیس اومد صورت جلسه کرد یه بارم رفتم  شکایت ک ...

اینکه مدرک داری خیلی خوبه وبه نفعته

اما هر تصمیمی که میگیری سعی کن نقش مادریت قربانی نشه وفرزندانت اسیب نبینن

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...