2777
2789
عنوان

همسرم جای خوابشو جدا کرد 💔

2559 بازدید | 108 پست

من همیشه توی کل زندگیم از اینکه پدر و مادرم جدا میخوابیدن متنفر بودم همش حس میکردم همدیگه رو دوست ندارن با اینکه عاشق همدیگن 

حالا با تمام مخالفت و ناراحتی که داشتم همسرم جای خوابشو داره جدا میکنه ☹

میگه تو اتاق احساس خفگی دارم دوست دارم تو حال بخوابم و اینکه یه وقتایی اون گرما میخواد من سرما و یا بلعکس هیچوقت هم نظر نیستیم

منم بدم میاد تو حال رختخواب بندازم و اینکه دوست دارم تو تخت بخوابیم ولی درکم نمیکنه منم نمیتونم درکش کنم اتاقمون هم همچین کوچیک نیست ۱۲ متره 

جدا از اون من رو زمین میخوابم به خاطر سرمای زمین هر چی هم بندازم زیرم بازم زود زود سرما میخورم 

دوست دارم پیشش بخوابم ولی دوستم ندارم برم تو حال واقعا نمیدونم چیکار کنم دست خودم نیست پیشم نباشه خوابم نمیبره ☹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا این بهونه ها رو بذار کنار، پاشو برو کنارش بخواب 

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

حالا یه شب که هزار شب نمیشه زیرت تشک بنداز همش که نباید اقایون چشم بگن که

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡