2777
2789

بنی

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی استاد جوون دارم امشب ک استوری گذاشتم سریع ریپ زدم در جوابش برام ی شعر گف بعد گفت خودم سرودم خیلی خودمونی حرف میزنه😐😂

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

بچه ها چون عکس دیر میاد کپیش میکنم البته چیز خاصیم نگفته

سلام

از همین خواننده مورد علاقه من(شایان اشراقی):

شاید برگرده

دارم از دست میرم

بعد رفتنت

برو

و...

اینم دومین پیامش

و دومین خواننده مورد علاقه من؛ مخصوصا همین موزیک...🤦🏻‍♂️

منم ی استاد جوون دارم امشب ک استوری گذاشتم سریع ریپ زدم در جوابش برام ی شعر گف بعد گفت خودم سرودم خی ...

منم اون موقع كه دانشگا ميرفتم از يكى از استادام خيلى خوشم ميومد ، خداروشكر اون از من خوشش نميومد وگرنه خودمو فداش ميكردم 🤣

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 
منم اون موقع كه دانشگا ميرفتم از يكى از استادام خيلى خوشم ميومد ، خداروشكر اون از من خوشش نميومد وگر ...

😂😂😂😂😂وای این خیلی کرم میریزه من و خانواده هم میشناسه میترسم ناخواسته حرفی بزنم بد شه

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
😂😂😂😂😂وای این خیلی کرم میریزه من و خانواده هم میشناسه میترسم ناخواسته حرفی بزنم بد شه

👀وقتى خانواده رم ميشناسن خيلى بده ، آدم تصور ميكنه تو صفه ى چت ، همه ى خانواده نشستن و حىّ و حاضر بصورت زنده مكالمه رو رصد ميكنن 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى 
👀وقتى خانواده رم ميشناسن خيلى بده ، آدم تصور ميكنه تو صفه ى چت ، همه ى خانواده نشستن و حىّ و حاضر ب ...

دقیقا