2777
2789

من حدودا یک سال پیش نی نی سایت رو به یکی از دوست های صمیمیم که در حد خواهره برام معرفی کردم

دیشب داشتم یه تاپیکی میخوندم. من عادت دارم وقتی یه تاپیک نظرم رو جلب میکنه میرم بقیه تاپیک هاشم میخونم. اهل کامنت گذاشتن یا مچ گیری هم نیستم با این کار. انگار برام جالبه بدونم این آدم که این تاپیک رو زده چه مشکلات و دغدغه های دیگه ای داره....

خلاصه...

چند تا تامیک رو خوندم دیدم چه قدر به زندگی و نگرانی های دوستم شباهت داره. همینجور که میرفتم صفحات قبل چیزایی دیدم که مطمعن شدم دوستمه...

حس خوبی ندارم راستش. خیلی دگرگونم. با خودم فکر میکنم شاید دوست نداشت خیلی از این چیزا رو بهم بگه...

از یه طرفی به خودم میگم شاید نسبت به یه موضوعاتی متعصب بودم یا رفتار خوبی نداشتم که نتونسته باهام نگرانی هاشو در میون بزاره...از یه طرفی میگم خب خود من هم همه چیزمو که بهش نمیگم... 

🌹🌹🌹ولی در کل اینو بدونید آدمی که میاد اینجا تاپیکی میزنه و نظری میخواد نسبت بهش مهربون باشید. شاید اون هیچکسی رو به جز شماها نداره که حرفشو بزنه🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس مثبتی ازت گرفتم و مشخص شد که خیلی دوست خوبی برای دوستت هستی کاش همه یه همچین رفیقی داشتن 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
آره من اینجارودارم فقط ..ولی حرفهایی بهم میزنن دلم رومیشکنن

قوی باش عزیزم. آدم هایی که دل میشکونن آدم های آسیب دیده و رنج کشیده ای هستن. به دل نگیر. اما در کل حرفت رو قبول دارم که یه وقت هایی یه تاپیکی فقط برای اینه که حرفای تو دلت خفه ات نکنه اما بعضی ها خیلی تند و تیز جواب میدن. از حق نگذریم خیلی ها هم واقعا مهربونن. اما یه حرف تلخ مثل خنجر میره تو قلب آدما ها

من حس مثبتی ازت گرفتم و مشخص شد که خیلی دوست خوبی برای دوستت هستی کاش همه یه همچین رفیقی داشتن 

ممنونم از لطفت عزیزم. تلاش میکنم دوست خوبی باشم اما خب وسط هیاهوی زندگی آدم گاهی اوقات به اندازه‌ی کافی فرصت نمیکنه کنار دوست هاش و عزیزاش باشه. 

ممنونم که وقت گذاشتی و خوندی🌹

قوی باش عزیزم. آدم هایی که دل میشکونن آدم های آسیب دیده و رنج کشیده ای هستن. به دل نگیر. اما در کل ح ...

دقیقا من گفتم دوست دارم مادر شم دلم میخوادسرو سامون بگیرم ۳۴ سالمه یه کاربری اومده میگه من جای تو بووم با این سن میرفتم بچه از پرورشگاه میاوردم ایقد دلم شکست 😔

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
تاپیکت خوب بود عزیزم ولی حیف ک کسی مراعات نمیکنه تا ی حرفی میزنی هزار جور تهمت و بی احترامی میکنن ...

نظر لطفته عزیزم. 

یه جاهایی هم خودمون نباید به دل بگیریم. اون کسی که تلخ حرف میزنه، اونی که درک نکرده یه جمله‌ی کوتاهی میگه و میره، اونی که دل میشکونه خودش آسیب دیده است منتها یاد نگرفته با این کارها به آرامش نمیرسه. 

یه جاهایی باید سریع رد بشیم از حرف این آدم ها اما خیلی سخته😔

نظر لطفته عزیزم.  یه جاهایی هم خودمون نباید به دل بگیریم. اون کسی که تلخ حرف میزنه، اونی که در ...

عزیزم من دیگه توی هر تاپیکی نمیرم

اول تاریخ عضویتش و امضاش و تاپیکتش میبینم

بعدش نظرمو میگم

نظر لطفته عزیزم.  یه جاهایی هم خودمون نباید به دل بگیریم. اون کسی که تلخ حرف میزنه، اونی که در ...

عزیزم تاپیکاتون ی سر زدم عالی بود

معلومه ک خانم بسیار با شعوری هستین

خوشحالم از هم صحبتی با شما