2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۸ همسرم هم مشکل داشت با دارو یکم بهتره

فقط اصلاح سبک همین دیگه کاری نمیاونی بکنی سعی کن مدل سجده رابطه داشته باشی و تا ۲ساعت بلندنشو اون اسپرم و تخمک باید لقاح پیداکنن که واقعا دست مانیست

فقط اصلاح سبک همین دیگه کاری نمیاونی بکنی سعی کن مدل سجده رابطه داشته باشی و تا ۲ساعت بلندنشو اون اس ...

ببخشید مدل سجده احتمالش بیشتره؟ چون واقعا خودمونم اونطوری راحتتریم ولی خوب همیشه میترسم اونجوری اسپرم به بالا نره

دکتر که گفت اصلا نمیشی. حتی تا ای وی اف هم رفتم اما گفتن فایده نداشته. خدا خواست دیگه. چون من کنار گ ...

واقعا خدا باید بخواد انشالله به سلامتی . برای ما هم دعا کنین .ممنون پاسخ دادید

واقعا خدا باید بخواد انشالله به سلامتی . برای ما هم دعا کنین .ممنون پاسخ دادید

حتما میشه. خانوم همکارم از من بزرگتره الان نزدیک زایمانشه. خیلی دکتر رفته بودن و نمیشد اما خودشون گفتن یهو فهمیدن باردار شده