2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره زنگ بزن اورژانس بپرس من چند بار سرش خورد ولی بالا نیاورد به اورژانس زنگ زدم گفتن چی کار کنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من هیچ تجربه ای ندارم واقعا

ولی اگر یه بزرگسال بعد از ضربه سر استفراغ کنه خطرناکه

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!

معلدمه که خطرناکه باید سریع رفت بیمارستان

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بله 

دخترم سرش خورد به قرنیز همون لحظه بالا آورد 

و گیج شد و خوابید سریع بردم بیمارستان عکسبرداری و اینا خداروشکر مشکلی نداشت ولی حالت تهوع داشت تا روز بعد دکتر گفت اگه بالا آورد بیارش که دیگه خداروشکر مشکلی پیش نیومد

حرف ۴   ،۵  سال پیشه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
ااستفراغ کرده بود بچت؟ اورژانس‌چی‌گفت؟

نه نکرده بود فقط سرش باد کرد که گفت اگر استفراغ نکرده و اینا چیزی نیست ولی یه دکتر ببینه بهتره که بردمش دکتر دید گفت چیزی نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باد کرد سر بچت؟

اره خیلی باد کرد ولی استفراغ و خواب‌آلودگی نداشت 

یغنی تا ۲۴ ساعت حالت تهوع داشت اما بالا نیاورد؟

بله فقط همون لحظه اول استفراغ کرد

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺