2777
2789
عنوان

زندگی توی خوابگاه

3538 بازدید | 97 پست

من یک ساعته اومدم خوابگاه و دلم نمیخواد اینجا زندگی کنم ، از این جو خوشم نیومد ، تصورم چیز دیگه ای بود...

فکر میکنم همه چیز برام خیلی سخت باشه ، میدونم عادت میکنم اما اینکه با چهار نفر دیگه تو یه اتاقم و با هزاران نفر دیگه تو یه محیط خیلی سختمه، دلم واسه اتاقم تنگ شده 🥲🥲

از شنبه بیشتر اوقات دانشگاهی وقتی میای بیهوش میشی یادت میره کجا زندگی میکنی😂

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین دوران زندگیت میشه

عادت میکنی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اتفاقا بچه های خوابگاهی بیشتر از بومی ها کیف میکنن همش بیرونن  دور همن  وقتای بیکاری باهم غذا درست میکنن بازی میکنن  خیلی قشنگه کلن 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
یکم از محیطش برا ما دبیرستانیها بگو:(

یه عالمه آدم با مدل ها و سبک ها و عقاید متفاوت میبینی ، باید همش حواست به وسیله هات باشه ، کم پیش میاد تنها باشی ، خیلی جاها ممکنه مثل من احساس راحتی نکنی