2789

اینه و قرآن میبریم جلو عروس و داماد و توی یک پاکت پول میگذاریم برا هردوشونه دیگه...

جدا نمیدیم

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی🌹 مال من افطاره نمیدونم سوپ بهتره یا آش رشته؟ و اینکه سفره ی افطار و شام رو جدا بندازم یا همه ...

والا ما خونه کسی میریم ماه رمضون سفره شام و افطارش جدا هست

برا افطار اش رشته بزار میتونی حلوا هم به صورت کوچیک فینگر فودی درست کنی با نون و پنیر سبزی خرما زولوبیا

برا شام سوپ شیر بزار رولت گوشت بنظرم شیک تر میشه

البته اگه فسجون گذاشتی با گوشت قرمز بزار که مثل مرغت نشه

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢
سوپ شامت یکم سنگین نیست؟  

نمیدونم 😫

اصلا هیچ ایده ای ندارم.اینقدر گیج شدم

شما یه منوی کامل و خوب بگو 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
والا ما خونه کسی نیریم ماه رمضون سفره شام و افطارش جدا هست برا افطار اش رشته بزار میتونی حلوا هم به ...

ببخشید میپرسیم اخه مهمونیا ما شام و افطار باهمه شما که جدا هست یعنی سفره جمع میشه دوباره سفره شام جداس؟

بینش مهمونا پذیرایی میشن یا چی؟

ببخشید میپرسیم اخه مهمونیا ما شام و افطار باهمه شما که جدا هست یعنی سفره جمع میشه دوباره سفره شام جد ...

وقتی افطار کردیم سفره جمع میکنیم براشام دوباره سفره میندازیم

الان مثلا اذون تقریبا ساعت 8 شبه این موقع سفره افطاره جمع میکنن ساعت 10 سفره شام میندازن

بینش فقط چایی میارن

وقتی هم سفره شام جمع شد یه نیم ساعت بعدش تقریبا میوه ای شیرینیی چیزی میارن

وا چه تبعیض جنسیتی اصلا خوشم نیومد پسراتون مهمتر از دختراتونن 

مهتر نمیدونن 

چون برا ما خرج عقد و عروسی با داماده معمولا اینشکلی کادو میبرن 

ما که واسه عقد دخترشون دعوتمون نکردن مام دعوتشون نمیکنیم راحت😎

باهم خوبیما اصلا موندیم چرا به همه گفتن جز ما انتظار داشتن علم غیب داشته باشیم تاریخشو حدس بزنیم فک کنم.

گمشده در رویا...❤
والا ما خونه کسی میریم ماه رمضون سفره شام و افطارش جدا هست برا افطار اش رشته بزار میتونی حلوا هم به ...

خیلی سخته که یبار سفره برا افطار بندازی 

یبار برای شام🤕

کلی ظرف کثیف میشه و سیستم خونه کلا بهم میریزه برای شام دیگه اونجوری که میخای نمیشه مرتب سفره انداخت، این وسط بچه هم داشته باشه میزبان یا میهمان که د یگه بدتر 

من خودم هر بار مهمونی دادم افطار باهم گذاشتم، البته مهمونی هم رفتم همین بوده، ولی خوب با آرامش و طمانینه بیشتری شام اومده سر سفره 

بعدم مثلا من آش رشته برام یه وعده غذایی کامله اگه سر افطار فقط آش رشته باشه خوب همونو اندازه ای که سیرشم میخورم 

دیگه آوردن شام بعد اون فایده ای نداره که 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خیلی سخته که یبار سفره برا افطار بندازی  یبار برای شام🤕 کلی ظرف کثیف میشه و سیستم خونه کلا ب ...

اخه مثلا مگه شما نون پنیر ازین چیزا نمیارید؟نون پنیر نمیشه با برنج خورد که .بعدم سفره شام و افطاری خیلی شلوغ میشه میترکه سفره

اولشم که ادم افطار میکنه نمیتونه برنج بخوره که😕میزان خوردنش که دیه به طرف بستگی داره😂اش رو در حد نصف کاسه میخورن نه زیاد😬

منم چند روز آینده باید عروس جدید رو پاگشا کنم هیچ ایده ای هم‌ندارم استارتر غذا چی میپزی؟

مرغ کنتاکی بزار و با سوپ و ژله نوشابه و خیال و ماست و دوغ و با سه نوع میوه بعد شامم یا بستی یا تخمه ای یا کیکی چیزی بیار