2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ کنتاکی بزار و با سوپ و ژله نوشابه و خیال و ماست و دوغ و با سه نوع میوه بعد شامم یا بستی یا تخمه ...

دیگه یک وعده 😂

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
اخه مثلا مگه شما نون پنیر ازین چیزا نمیارید؟نون پنیر نمیشه با برنج خورد که .بعدم سفره شام و افطاری خ ...

چرا 

والا من اصلا تو خونه برای خودم همون یا نون پنیر سبزی میزارم یا اش یا سوپ، وعده اصلیمو ن سحریه

چندتا باهم معمولا درست نمیکنم چون نمیتونیم نه من نه همسرم 

اگر هم بخوریم بعدش حالمون بد میشه 

ولی وقتی مهمون هست خوب فرق میکنه 

خوب وقتی سر افطار گرسنه، اش بیارن آدم میخوره دیگه🤣🤣🤣من یه کاسه اش میخورم و چای و... رو دیگه فولم تا سحر 

خداراشکر اطراف من همه سفره افطار و شام رو باهم میندازن 

وگرنه من واقعا برام سخته دوبار 

چون هم خودم بچه دارم هم مهمونام همشون بچه کوچیک دارن 

عملا اون سفره دوم به فنا رفته است خخخخخخ

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

چرا  والا من اصلا تو خونه برای خودم همون یا نون پنیر سبزی میزارم یا اش یا سوپ، وعده اصلیمو ن س ...

😂😂😂ولی یه جوریه برا ما مثلا چایی با برنج بخوریم

هرکی یه جوره دیه

ولی فامیلا ما ماشاالله دهن دارن😂😂میخورنااا

مثلا قبل ماه رمضون یه مهمونی دادیم 9 نفر بودیم کلا .11 پیمانه برنج ریختیم(هر پیمونه برنج تقریبا برا دونفر کافیه)ما گفتیم الان یه خروار برنج زیاد میاد باورت نمیشه برنجا کاملا خورده شد افتادیم به ترس نکنه کم بیاد😂😂

کلا سخته مهمونی دادن تو ماه رمضون

میشه برای رسیدن به ارزوم و خواستم یه حمد مهمونم کنی؟😢