2777
2789

ساعت دو نصف شب ت  خواب داشت عدای بچه های نوزاد رو درمیاورد دختر خودم خودم اون صدا هارو میگه شوهرم هم ت  خواب می گفت 

نصف شب از خنده پاره شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یبارم ما داشتیم آمیرزا بازی میکردیم نصف شب شوهرم تو خواب کلمات رو میگفت اینقدر خندیدیم

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

همسر منم تو خواب کارای جالبی میکنه 🤣🤣🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یبارم ما داشتیم آمیرزا بازی میکردیم نصف شب شوهرم تو خواب کلمات رو میگفت اینقدر خندیدیم

حالا به خودش نگفتم خیلی چیزا تو خواب میگه بعضی وقتا بعد به خودش میگم باور نمیکنه😂😂😂😂

شوهرم نی انبون میزنه رفته بود مجلس 

موقع خواب منو بغل کرده بود به حالت نی انبون انگشتاشو رو شکمم تکون میداد  

میدونین که نی انبون از پوست کامل گوسفند ساخته میشه

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
وایی یه بار تو خواب وقتی حامله بود عدا های وحشتناکی در میاورد بعد منم زدم تو گوشش بعد خوابید اونم دو ...

این شب پامیشد تو خواب منو بوس میکرد دوباره میخوابید و صبح چیزی یاد نمیومد غیرارادی بود🤐 میخواست با همکاراش بره ماموریت انقد استرس داشت🤣🤣