2777
2789

خودمم روزم دعا کنید فقط 🤒😟

بد جور گرفتار شدیم میریم بیرون معذبیم 😟

اصلا تو جمع راحت نیستیم 😥

چشم

ولی معذب چرا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

انشالله بهترین هانصیبت بشه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته هی سوال میکنن چیکار میکنی ؟ ازدواج نکردی این سوالا ؟😥

خب بعد ازدواج هم میپرسن بچه نمیاری😆

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ان شاءالله بهترین بخت ها نصیب دخترا و پسرای مجردمون بشه و درکنارهم یک زندگی با آرامش و پر از خیر و برکت بسازن و خوشبخت بشن😍💚

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

اینو میگی من امروز تو یه تایپیک گفتم خیلی دوست مامان شم به حدی که کسی میفهمم بارداره یا بچه داره هم‌ذوق میکنم هم خود به خود اشکم میاد مجردم ۳۴ سالمه یکی اومد مسخره کرد گفت تو این سن مجردی ب و بچه بیار بزرگ کن خیلی دلم شکست 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

مردم همیشه به همه چی کار دارن 

ازدواج چرا نکردی 

بچه دار چرا نشدی 

چرا داری جدا میشی 

و.. 

فوضولن دیگه

ولی من همیشه میگم زندگی خودمه به کسی ربط نداره چه جوری زندگی میکنم 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
اینو میگی من امروز تو یه تایپیک گفتم خیلی دوست مامان شم به حدی که کسی میفهمم بارداره یا بچه داره هم‌ ...

حرف بدی نزده که 

خب من خودمم احتمالا مجرد بمونم 

دوست دارم یه دختر به سرپرستی بگیرم

اینو میگی من امروز تو یه تایپیک گفتم خیلی دوست مامان شم به حدی که کسی میفهمم بارداره یا بچه داره هم‌ ...

ولشون کن 

بعضیا کلا زبونشون تنده 

تقصیر خودشونم نیستا تو زندگیشون گره کور دارن عقده ای شدن  میان اینجوری میپرن به یکی بلکه سبک بشن 

شما اهمیت نده