2777
2789

دیروز داشتم از کلاس زبان برمیگشتم و اون تو املاک بود وقتی منو دید نمیدونم شناخت یا نه ولی لبخند زد دوباره دلم افتاد به شک قلبم داشت تند تند میزد 😭😭😭😭میترسم ازش در حد مرگ 😭😭😭😭

❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش چی بوده بهتره از اول بگی 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

موضوع من در مورد رفتار مشکوک صاحبخونمون هست من ۱۵ سالمه و اون ۲۷ ۲۶ دفعه اول که اومد من نمیدونستم میخواد بیاد داخل و روسری سرم نبود و داخل آشپزخونه کنار اپن بودم مادرم که درو باز کرد اون منو دید و یه لبخندی رو لبش بود دفعه دوم اومد در زد من درو باز کردم بازم روسری سرم نبود یه لبخندی رو لبش بود و دفعه سوم مشتری آورده بود تو کوچه بود و منم میخواستم برم کلاس زبان و رفتم پایین اینم بگم حجابم اصلا بد نیست و پوشیده هستم و موهام هم معلوم نیست رفتم پایین یه جوری نگاهم میکرد سر تا پا ورندازم میکرد و اینم بگم که متاهله من نمیفهمم دلیل این رفتاراشو و الان نزدیک چند هفتس که ندیدمش چون سر مشتری آوردن بهمون فحش ناموسی داد و باهامون دعوا کرد در ضمن قبلا هر موقع برای هماهنگی مشتری زنگ میزد میگفت سلام منم جواب میدادم بعد میگفت خوبی منم بدم میاد مذکر بگه خوبی گفتم بفرمایین باز میگفت خوبی 😳😳

❤❤