2777
2789

دوستان آخرین پریودم۲اسفندبودکه نشدم بعد۱۰روزتست زدم که خیلی کمرنگ مثبت شددیروزرفتم آز دادم آزمایشگاه گفت بتا۵۰هستش وکمه گفت شایددیرباردارشدی شایدهم خارج رحمیه شایدم داره سقط میشه شنبه بازبایدآز بدم تااون موقع میمیرم وزنده میشم درد ولکه بینی هم اصلاندارم لطفاراهنماییم کنید😭😭😭

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دو روز دیگه تو همون آزمایشگاه بتا بده اگه نزدیک دوبرابر شده بود یعنی 100 خوبه، سونو  برا ساک  بارداری برای بتا بالای 1000 نشون میده. 

پیشرفت، یعنی رقصیدن با آهنگی که یک زمانی باهاش گریه کرده بودی🥰
عزیزم دو روز دیگه تو همون آزمایشگاه بتا بده اگه نزدیک دوبرابر شده بود یعنی 100 خوبه، سونو ساک برا بت ...

اره میرم ولی تااون موقع نمیدونم چطورتحمل کنم علائم بارداری پوچ یاخارج رحمی چطوریه؟شمامیدونی؟

منم امروز25روزعقب انداختم آزمایش هم دادم هفته قبل منفی بود الان اومدم دکتر سونو نوشت اومدم سونو بدم ...

سونو واژینال؟ چون سونو شکمی ک برا بتا های بالا نشون میده. 

اگه درد شدید داشتی جوری ک به مقعد میزد حتمابری بیمارستان. ولی نگران نباش احتمالا لقاح دیر صورت گرفته ...

نه دردنه خون ریزی هیچی ندارم روزه هم گرفتم حالاببینم خداچی میخوادبعدچندروز خارج رحمی معلوم میشه؟

اره میرم ولی تااون موقع نمیدونم چطورتحمل کنم علائم بارداری پوچ یاخارج رحمی چطوریه؟شمامیدونی؟

درد زیاد، خونریزی،... خدا نیاره من دوستم نزدیک 8 هفته یهویی جنین تو لوله اش ترکید هیچی  بنده خدا بی هوش شد بعد هم ک عمل . البته دوست من اصلا نرفته بود دکتر، بی بی ک مثبت میشه دیگه میگه بیخیال 8 هفته برا قلب میرم. 

منم امروز25روزعقب انداختم آزمایش هم دادم هفته قبل منفی بود الان اومدم دکتر سونو نوشت اومدم سونو بدم ...

عزیزم منم بعد۱۰روزازموعدم بی بی خیلی کمرنگ مثبت شدالانم که حدود۱۵روزگدشته بتام میگن کمه سردخترم زیا دبودش

نه دردنه خون ریزی هیچی ندارم روزه هم گرفتم حالاببینم خداچی میخوادبعدچندروز خارج رحمی معلوم میشه؟

روزه ک نگیرین بهتره فک کنم، قرص اسیدفولیک شروع کن. دیگه باید تو 6یا 5 هفته بری سونو ک بگه ساک داخل رحم هست یا نه.