2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه ترم های بالاتر بهتون بگن ترمک یا دستون بندازن اگر سوالی درمورد اینکه آزمایشگاه و کلاس و ... کجاهستن داشتی از مسئولین دانشگاه بپرس

ناراحت بودن اتلاف وقته ، قدر وقتیو که خدا برای زندگی کردن بهت هدیه داده رو بدون :)🦋☁️

سرت ب کار خودت باشه 

جواب تمسخر و نگاه های ناجور رو نده واست مهم نباشه (چون تو دانشگاه مریض و بدبخت زیاده) 

ترم بالایی ها خیلی ادعا دارن و ممکنه دست بندازن سگ محلشون کن 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

احتمالا ترم بالاییا بهت بگن چس ترم😐😂

موفق باشی💓

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 

سعی کن یکم خودتو بگیری بخصوص با پسرای کلاس از اول صمیمی نشو تو کلاس اگه لازم شد حرف بزنی با اعتماد به نفس حرف بزن،راجع به گذشتت یا جزییات زندگیت به هم کلاسی های دخترتم نگو که به شدت درآینده پشیمون میشی،ظاهرت آراسته باشه خودت جزوه بنویس درساتو از همین الان بخون نزار آخر ترم 

۱ اول اینکه یاد بگیر یه برگه هست کلاسا رو نوشته گیج نشی کلاساتو اشتباه بری 

۲ جاهای  دانشگاهو باد بگیر سلف دشویی 

۳ چون ترم ۱ هستی هرجور برخورد کنی تا ترم اخر در دید همه اونی پس سنگبن و باوقار باش ترم یک خیلیا میان طرفت اگ خوشگل باشی. سریع بله نگو که اسمت بپیچه. 

۴ تو کارا دانشگاه شرکت کن انتظامات و جشن و مسابقه ها تا توی چشم باشی 

۵ ارایش به اندازه. لباس.  سنگین رنگین بپوش  من خودم مذهبی نیشتم اما واقعا تاثیر مثبت داره