2777
2789
عنوان

بهترین حس دنیااااا

83 بازدید | 13 پست

با تمام وجودم حست میکنم خداجونم❤😍

حتی اگه نماز نمیخونم... حتی اگه روزه نمیگیرم...ولی اینقد تو وجودمی و اینقد هوامو داشتی ک بهترین عاشقانه ام شدی...

ای جونم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسشون خیلی قشنگه ولی وقتی عاشق کسی هستی دوست داری به حرفش گوش بدی پس نماز وروزهای تون رو هم انجام بدین تا عشقتون واقعی باشه نه درحد حرف 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
در حد حرف نیست...ولی نماز رو میخوام شروع کنم...

خیلی خوبه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
خیلی خوبه 

سلام ببینید خانم من شوهر استارتر هستم.اومدم منزل دیدم خانمم ناراحته شما که میگین نماز بخون و روزه بگیر و گفتن از خدا فقط به حرف زدن نیست ولی بهت بگم که خانم من بدون نماز و روزه یه چیزایی بهش الهام میشه و خدا یه نشونه هایی رو براش میفرسته و من دارم زندگیمو در راستای اون میبرم جلو . ولی یکبارم برای تو یامنی که نماز میخونیم اتفاق نیافته.پس اینو بدون که خدا از حق خودش میگذره ولی از یکی مثل تو که میاد دل یه آدم رو بخاطر گفتن عشقش به خدا میشکونه نمیگذره .تویی که جنبه نداری نیا تو تاپیک ها نظر بده لطفا.

سلام ببینید خانم من شوهر استارتر هستم.اومدم منزل دیدم خانمم ناراحته شما که میگین نماز بخون و روزه بگ ...

من که حرف بدی نزدم اگه دلشون رو شکستم عذر میخوام منظورم این بود اگه نماز وروزهای هم بگیرن حسشون خیلی بهتر میشه فکر نمیکنم حرف بدی زده باشم وقتی کسی تاپیک میزنه نظر بقیه رو میپرسه نباید اینقدر حساس باشه