2777
2789

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

161 95

خواهرحداقل  ۳۰ کیلو اضافه وزن داری ، خب معلومه تپل هستی 

قد ۱۶۱ ، بخوای زیادی رو فرم باشی باید ۶۰ بشی 

ولی خوش اندام باشی ، نه چاق نه لاغر 

۷۰ کیلو عالیه .‌

حالا شما ۲۵ کیلو اضافه داری 

خدایا شکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرحداقل ۳۰ کیلو اضافه وزن داری ، خب معلومه تپل هستی قد ۱۶۱ ، بخوای زیادی رو فرم باشی باید ۶۰ بشی ...

عزیزم میتونم بهت درخواست عکس چهرمو برات بفرستم صادقانه در موردم نظر بدی؟

https://t.me/Mlody_kor

خواهرحداقل ۳۰ کیلو اضافه وزن داری ، خب معلومه تپل هستی قد ۱۶۱ ، بخوای زیادی رو فرم باشی باید ۶۰ بشی ...

طبق کدوم bmi میگی 161 اگر 70 کیلو باشه عالیه؟ 

فوق فوقش 55 تا 60 زیادم هست

70 واسه حرمسرای ناصرالدین شاه فقط خوبه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

طبق کدوم bmi میگی 161 اگر 70 کیلو باشه عالیه؟ فوق فوقش 55 تا 60 زیادم هست70 واسه حرمسرای ناصرالدین ش ...

طبق هیچ کدوم به عقلم  رجوع کردم . 

عزیزم من خودم یه بار  ۲۰ کیلو لاغر کردم  ، با علم و ..... هم لاغر نکردم با اینا هم کار نداشتم .  با وجودی که قدم ۱۵۰ بود، ۵۰ کیلو شده بودم طبق بی ام ای ، من باید ۴۵ کیلو می‌شدم ‌. ولی ۵۰ کیلو هم که شدم ، خیلی لاغر و استخونی بودم،  زیادی  گوشت بدنم ریخته بود ،ولی شدم ۵۵ ها ، عالی ، کوچولوی توپر بودم ، نه استخونی .

دیگه اونی که شما میگی استخونی هس . زیادی صورت و سینه لاغر میشه . مهم کاهش وزنی هس که شما رو از ریخت نندازه 

خدایا شکرت.