2777
2789

کاملا بلد هست 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم هر وقت میاد خودش آشپزی میکنه 

دستپختشم بدک نیس😂

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

من یه خواستگار داشتم خیلی میخواس منو من میگفتم نه الان وقت ازدواجم نیست درس دارم اینا میپیچوندمش🤣

بعد برا اینکه منو راضی کنه می‌گفت من خودم آشپزی میکنم تو این هیچ کار نکن فقط درس بخون 

بعد که گفتم آشپزی بلدی گفت نه ولی میتونم از نت یاد بگیرم🤣

همسر من بلد نیست چند روز تنها باشه غذاش نیمرو و املت و سوسیسه

ولی چند وقته میگه دوست دارم یاد بگیرم از ولیمهای اینستا چند باری روزهای تعطیل غذا درست کرد خودش خیلی خوشش اومد میگه از این ب بعد روزهای تعطیل غذا با منه😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️