2777
2789
عنوان

شوهرمو ببینید چی استوری کرده😭😭😢😢😭😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 101 پست
من بچه ندارم و درکم ب اندازه شماها نیست و هرمادریو میبینم بخاطر بچش پاسوز میشه همیشه میگن تامادر نش ...

راست میگن منم افکارم مثل شماست ولی به موقعش انگار یچیزی مثل اهنربا نمیزاره دل بکنی فقط بخاطر بچت

بچه خیلی چیزا رو تغییر میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم چی میشه اخه با خانواده داغونم پدر معتادم مادر مریضم چکارکنم تو یه محیط کوچیک که طلاق رو جنایت ...

ببین طلاقت بیشتر بضررته یا موندنت 

سبک سنگین کن ببین کدومی عواقب بیشتری داره 

بین بدو بدتر یکیشو انتخاب کن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین یا باید بری یا بمونی با این شرایط بستزی ببخشید ولی شوهرت ادم بشو نیست اگر به روش میاری قبحش ...

دو دلم خانوادم درست درمون نیستن بابام معتاده مامانم مریض و تو شهر کوچیکیم که طلاق رو بد میدونن یه دخترهم دارم

ولی بی تفاوتم نمیتونم باشم نسبت به شوهرم دارم داغون میشم با این شرایط چکارکنم بنظرت درستش چیه

ببین طلاقت بیشتر بضررته یا موندنت  سبک سنگین کن ببین کدومی عواقب بیشتری داره  بین بدو بد ...

دو دلم خانوادم درست درمون نیستن بابام معتاده مامانم مریض و تو شهر کوچیکیم که طلاق رو بد میدونن یه دخترهم دارم

ولی بی تفاوتم نمیتونم باشم نسبت به شوهرم دارم داغون میشم با این شرایط چکارکنم بنظرت درستش چیه

بروش بیارم یا نه 

تا کی میخای بروش بیاری و اون بگه توهم میزنی؟ 

خودت عاشقشی؟ 

عزیز دلم از یه مشاور مشورت بگیر ببین باید چیکار کنی بعدشم با شوهرت بشین یروز قشنگ صحبت کن  که اگر جدا نشدین دیگه اصلا نباید بروش بیاری و به این چیزا فکر کنی چون بیشتر ازهمه خودت اذیت میشی

تو حتی از خودت زیباتری...

شما ازدواج سنتی داشتی یا دوستی بوده ؟ خیلی شوهرتون بیشعوره با این که عاشق نشدم اما می دونم عشق اول ادما فراموش نمیشه اما دلیل نمیشه جلوی شما نشون بده دوستش داره باید اونو تو قبلش دفن کنه و بچسبه به. زندگیش و شما

چطوری یعنی قهرکنم

ببین ترس از دست دادن بنداز توجونش 

یعنی مرموز باش

بخودت خیلی برس معطر کن زیاد دوروبر شوهرت نپلک وانمود کن بودو نبودش برات مهم نیست 

مرموز باش هرچی هم شد شادو شنگول باش بذار فک کنه یکی دیگرو دوسداری ترس ازدست دادن بنداز توجونش اما سوال کرد هیچی نگو بذار تودنیای سوالش گیر کنه ن بگو اره ن بگو نه برو کلاس ورزش برو کلاس رقص بپوستت برس  بذار شک کنه بعد ببین بدستوپا بیفته استفلال عاطفیتو نشون بده

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

من بجه دارمولی بخاطر بجه هیچوقت نمیمونم برم هم بچه رو میذارم که پدر خیلی راحت نتونه هرزگی کنه

وقتی بری چ اهمیتی داره میخواد باکدوم خری مثل خودش باشه انقد هرزگی کنه جونش درآد 

دو دلم خانوادم درست درمون نیستن بابام معتاده مامانم مریض و تو شهر کوچیکیم که طلاق رو بد میدونن یه دخ ...

بنظرم هم بخودت هم به اون یه محکی بزن یه قهر و دعوای جدی جدی راه بنداز شد قهر هم برو ببین چکارا میکنه رفتارش چطوره خودتم میتونی بسنجی کدوم به نفعته

چه فایده بخاطر مهریه بامن بمونه 

بخاطر مهریه نمونه بگو میتونی بری اگ وسوسه شد بره تا قرون آخر مهریتو بگیر

ن ک بره خوشگذرونی با یکی دیگ بعد تو از حقو حقوقت بگذری 

ولی خب شما مشکلتون با مشاور حل میشه برین مشاور حتما

راست میگن منم افکارم مثل شماست ولی به موقعش انگار یچیزی مثل اهنربا نمیزاره دل بکنی فقط بخاطر بچت بچ ...

نمیدونم هنوز ک تجربه نکردم همش میگم واقعا بچه مگه چی داره ک ادم زندگیشو بخاطرش توآتیش بندازه اصلا درکی ندارم نمیدونم مادر بشم بازهم همینو حسو دارم یا بچه منو اسیر میکنه خدا میدونه کدومش ی علامت سوال بزرگ زندگیمه ک اصلا درکی ندارم ازش