2777
2789
عنوان

شوهرمو ببینید چی استوری کرده😭😭😢😢😭😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چی بخدا دیگه عقلم قد نمیده

حق داری یکم بخودت زمان بده بیشتر فک کن تا تصمیم بهتری بگیری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ای کاش منم شرایط داشتم میرفتم چه کنم که به خاطر بچه هام موندم هر روز میمرم وزنده میشم💔💔💔💔

من بچه ندارم و درکم ب اندازه شماها نیست و هرمادریو میبینم بخاطر بچش پاسوز میشه

همیشه میگن تامادر نشی نمیفهمی

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چکارکنم بروش بیارم نیارم

ببین یا باید بری

یا بمونی با این شرایط بستزی

ببخشید ولی شوهرت ادم بشو نیست

اگر به روش میاری قبحش ریخته میشه

میخواهی زندگی کنی به روش نیار

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
الان تو به جایی که بگی طلاق بگیرم یا نه که ما بگیم ارههه تو میگی بروش بیارم یا نع؟؟

دخترم چی میشه اخه با خانواده داغونم پدر معتادم مادر مریضم چکارکنم تو یه محیط کوچیک که طلاق رو جنایت میدونن

جدی گفتم نمیخوام برای مهریه بامن بمونه 

حق داری واقعا منم همینجوریم بااینکه بچه ندارم الکی بفهمم شوهرم نمیخوادم مهریمو میبخشم فقط خودمو عذاب ندم

من بچه ندارم و درکم ب اندازه شماها نیست و هرمادریو میبینم بخاطر بچش پاسوز میشه همیشه میگن تامادر نش ...

من بجه دارمولی بخاطر بجه هیچوقت نمیمونم

برم هم بچه رو میذارم که پدر خیلی راحت نتونه هرزگی کنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم