2777
2789
عنوان

یه ماه نبودم ببینید چیشده

320 بازدید | 19 پست

یه ماه نی نی سایت نیومدم البته کمتر از یه ماهه ها ولی خب دیر گذشت برام دلتنگ همتون بودم

@ژیناگل_من  

@fatishko80  

چطورین عزیزان خوبین خوشین سلامتین حال خرتون چطوره؟😂

خب خب بزارین از اتفاقات این چند روز اخیر که غایب بودم تو سایت بگم براتون.

منو اقاشوهر عروسی کردیم بلاخره😍

سوم حنابندون و چهارمم روز عروسیمون بود الان فک کنم ۱۴روزه عروسی کردیم.

فعلا تا یه مدت خونه ی پدر شوهرم زندگی میکنیم خداروشکر همه چی خیلی خوب و قشنگه و هم دلمون شاده هم ارامش داریم.

هرچند هنوز یه سری مشکلات هستن که هر از گاهی پا پیچمون میشن ولی خب بازم خداروشکر💖

شماها تعریف کنید چخبره دنیا دست کیه؟😂

Army for ever💜

خداروشکر

الهی سپید بخت بشید عزیزم🤍

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس جهیزیتو بزار گلم😁

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
او خوداااا عروس خانم مبارکهههه😍😍 واسه ماهم دعا کن که زود بتونیم عروسیو بگیریم

مرسیییییی😍💖

الهی که  هرچی زودتر به خیر خوشی بتونید عروسیتونو بگیرین و برین سر خونه زندگیتون💖

برات صلوات فرستادم

Army for ever💜
عکس جهیزیتو بزار گلم😁

ما چون خونمون کوچیکه و من و شوهرم یه اتاق داریم فقط،جهازی که خودم گرفتم نصفش خونه ی مادربزرگه نصف دیگشم خونه ی مامانم،جهاز شوهرمم خونه ی مادربزرگ خودشه

Army for ever💜
ما چون خونمون کوچیکه و من و شوهرم یه اتاق داریم فقط،جهازی که خودم گرفتم نصفش خونه ی مادربزرگه نصف دی ...

باشه عزیزم،خوشبخت بشی اسی جون😘

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲