2777
2789

بچها خاهرم ۱۸سالشه عاشق دایی دوستش شده  پسره هم پسرخوبی نیست سابقه زندان  داشته به جرم چاقوکشی قبلا اومدن خاستگاری پدرم قبول نکرد پسره کل ریش سفیدای شهرش واسطه کرد پیش بابام ولی بابام اصلا راضی نشد مادرشم هروقت میاد میناله پسرم داره ازدست میره خلاصه ک هیچکی ت خاندانمون راضی نیست ولی خاهرم داره دیونه میشه ن غذا درس حسابی میخوره ن بیرون میاد گوشیشم جمع کرده کلا چیکارکنیم به حرف کسی گوش نمیده تا خاستگار میاد دیونه میشه میگه کلا شوهرنمیکنم مشاوره نمیاد خیلی افسرده شد واقعا ناراحتمون کرده 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خاستگار قبول میکنید بذارید چند سالی از این یکی بگذره تا حال و هواش عوض شه بعد فکر شوهر دادنش باشید

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

🤨۱۸ سال

🤨پسر چاقو کش

🤨 خواستگار 

چه خبرع

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
هعی خدا ابجیت فعلا گرم عاشقیه وقتی میفهمه ک کار از کار گذشته 

خیلی بهم ریختس اصلا ب حرف هبچکی گوش نمیده پسره هم پس نمیکنه ک شاید ب مرور زمان فراموشش کنه

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
زوده۱۸؟

آره باباالااا

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

قبول نکنید

ده سال دیگه که به خاک سیاه نشست میگه من خر بودم شما ها بزرگتر بودید چرا اجازه دادید

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

ای بابا هنوز بچه س انگاری خواهرت غرق عشق شده شاید توخیالاتش فکرکنه خوشبخت ترین میشه ولی شما که بزرگترین نزارید  صبرکنید زمان میبره تاازسرش بیفته 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍