2777
2789
عنوان

امام رضاااااااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 164 پست
فداتون ❤

از پیامای همتون اسکرین شات گرفتم فردا قبل رفتنم همشونو مینویسم و میبرم ایشاا هممون ب مراد دلمون برسیم و اتفاقای قشنگی در انتظارمون باشه هیچکس محتاج کسی نشه 

همیشه تو زندگیمون موفق باشیم 

خوشبخت باشیم 

درگیر عشق یه طرفه نشیم

عاشقا بهم برسن

همه سالم و سلامت باشن

فردا هم ب نیت هممون ی جعبه خرما میگیرم و پخش میکنم ایشاا ارزوهامون ب زودیه زود براورده بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پیامای همتون اسکرین شات گرفتم فردا قبل رفتنم همشونو مینویسم و میبرم ایشاا هممون ب مراد دلمون برسی ...

مرسی عزیزم خیر ببینی 💗

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
از پیامای همتون اسکرین شات گرفتم فردا قبل رفتنم همشونو مینویسم و میبرم ایشاا هممون ب مراد دلمون برسی ...

انشاالله ..وای چقد زحمت میکشی خدا کنه خودت اول حاجت بگیری اسی جون ..دستت درد نکنه

خدایا شکرت🙏
انشاالله ..وای چقد زحمت میکشی خدا کنه خودت اول حاجت بگیری اسی جون ..دستت درد نکنه

من اگه بدونم تهش واقعا حاجتمو میگیرم اصن راضیم‌اخرین نفر باشم 

مرسی از دعات عزیزم‌انشالله توهم‌بزودی حاجت رواشی

بگو سونیا دلش شکسته درمونش شو 

کار شوهرشو بی پولی درموندگی بیکاری مستاجری پشتشو خم کرده بسه دیگه 😢😢😢

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

خواهش میکنم خیلی دعام کن امسال ازدواج موفق و همسرخوب نصیبم بشه نسیم هستم.

ان شاءالله هرآنچه که خواسته دلت هست ضامن آهو با خیر بهت بدن اسی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

چه خوبی تو ❤

به امام رضا بگو به منم ینگاهی بکنه منی که خیلی گناه کارم بهم کمک کنه بگی خودش میدونه 

ممنونم ازت 💜

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یاامام رضا مادر منو شفا بده من بدون پدرو مادرم خیلی بی کس میشم بهشون سلامتی بده 

عاقبت دخترمو ختم بخیر کن 

خونه داداشم جور شه عروسیشونو بگبرن برن سر خونه زندگیشون 

حاجت دل دوست عزیزی ک نامه منو ب شما میده رو براورده کن❤