فقط نام کاربری منو بنویس لطفا، بگو خیلی به کمکت نیاز داره، همین 🥺🙏🏻
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
ماه بعد امتحان دارم. قبول شم حتما. و تا اون روز خونه و زمینی که بابام گذاشته فروش خیلی سریع کاملا نقد فروش بره. به پولش احتیاج دارم. 😔 لطفا بهش بگو. اخرین فرصت منه😭 توروخدا نذار حسرت شه امام رضا. همین امسال خوشحالم کن
یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس
اسم من سحره و چندین ماهه کارمو از دست دادم و بدجور تو مخنصه هستم حاجتم اول اینه که خیلی زود یه جای خوب مثل کارخونه ای که دوس دارم یه کار برام درست بشه و برم سر کار بعدم امسال ازمون وکالت قبول بشم
کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
عزیزم از طرف من هم بگو کمکم کنه دوباره بلند شم و درسمو بخونم... بگو بعد دوسال که از کنکورم گذشته امسال جلوی بابام و مامانم سربلندم کنه.. خیلی ناراحت و خجالت زده ام خیلی