2777
2789

پسرم خر و پف داره شبا، فقط رو به پهلو میتونه بخوابه، ولی گوش درد و سرما خوردگی و آبریزش بینی نداره 

یه دکتر بردم گفت عمل کن 

یه دکتر دیگه گفت نمیخواد البت تخصص لوزه نداشت مثل قبلی اما متخصص کودکان بود و با تجربه بود 

کسی هست عمل لوزه کرده باشه بچش رو 

یا همچین مشکلی

؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما مشکلاتت چ جوری بود چند سالگی عمل کردین؟  

۱۰.۱۱سالم بود عمل کردم سرماخوردگیای بدی داشتم خروپف میکردم سخت میتونسم نفس بکشم

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض 

من پدرم متخصص اطفال بود

خودمم لوزه داشتم

ولی یکی از اشتباهاتمون این بود که دیر عمل کردیم(کلاس پنجم بودم وقتی عمل شدم)

هر چی زود تر عمل بشه بهتره

دقیقا علائم رو منم داشتم 

البته اونایی که دیر عمل میکنن معمولا فک پایینیشون میاد جلو و با ارتودنسی هم درست نمیشه و عمل فک باید کرد (خداروشکر من نشدم ولی احتمالش خیلی بالاست)

عمل خیلی راحت و سرپایی ای هست 

نگران نباش

فقط پیش متخصص گوش حلق بینی خوبی ببرش

من خودم بچه بودم عمل کردم

خیلی رفتم و اومدم یه بار میگفتن عمل کن یه بار میگفتن نمیخواد

انقدر ادامه پیدا کرد که باعث شد گوشم آب بیاره

عملش هم هر چی سن کمتر باشه راحت تره 

حتما پیش یه متخصص برید

اگه تهرانید امیراعلم  بیمارستان مخصوص همینه لوزه و ایناس

من پدرم متخصص اطفال بود خودمم لوزه داشتم ولی یکی از اشتباهاتمون این بود که دیر عمل کردیم(کلاس ...

عزیزم فقط مشکل خر و پف داره تو خواب آبریزش و گوش درد نداره از عمل کردنش میترسم خیلی 

من خودم بچه بودم عمل کردم خیلی رفتم و اومدم یه بار میگفتن عمل کن یه بار میگفتن نمیخواد انقدر ادامه ...

ممنون درباره این بیمارستان میخونم اما نمی تونم تهران عملش کنم 

الان خوبه خدا رو شکر؟ 

بله الان ۹ سالشه خوبه خداراشکر اون موقع دکتر گفت عمل نکنی مشکل شنوایی و نارسایی قلبی میگیره منم توکل کردم به خدا عملش کردن کوچیک بود اذیت شدیم اما خب بعد یک هفته خوب شد لوزه سومش هم عمل کرد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜