2777
2789
عنوان

خانومایی که بچتون مشکل لوزه داره میاین؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 24 پست
عزیزم فقط مشکل خر و پف داره تو خواب آبریزش و گوش درد نداره از عمل کردنش میترسم خیلی 

عزیزم عادیه بترسی ولی واقعا اصلا عمل خاصی نیست

من خودم چند ساعته مرخص شدم شب خونه خودم خوابیدم 😂

فقط حواست باشه خیلی دیر نشه که بچه از اون‌ور بیشتر اذیت میشه 

خرو پفش در چه حده؟ زیاده؟  تا 6 سالگی خوب میشن خود ب خود بیشتر موارد

چی بگم پسرم متولد 95 هست نیمه دومیه، از ابتدای بچگی ابن خر و پف رو داشت جالبه پدرش کوچیک بوده عمل لوزه کرده اما بازم الان خر و پفش رو داره اما رو غذا خوردن‌س حس می کنم گاهی اثر داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط مشکل خر و پف داره تو خواب آبریزش و گوش درد نداره از عمل کردنش میترسم خیلی 

واقاااااا هیچ چیز سختی نیی خیلی راحته هر چقدر سن پایین تر باشه بهترم هست چون خب حرف نمیزنه بچه پسرعموی خودم چن ماهه بود عمل کرد قسمت جذابش اینه همش باید بستنی بخوری😜😋😋ببر پسرتو پیش متخصص گوش و خلق و بینی اون تشخیص میده اگ ب اون حدی ک باید برسه رسیده باشه میگه و عمل میکنه خدایی عمل راحتیه 

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض 
واقاااااا هیچ چیز سختی نیی خیلی راحته هر چقدر سن پایین تر باشه بهترم هست چون خب حرف نمیزنه بچه پسرعم ...

آره از فردا نظر چند دکتر رو می پرسم ببینم چی میشه توکل بر خدا ممنون عزیز دلم 

نترس منم همین حس داشتم اما عملش راحت بود زیاد طول نکشید فرداش هم مرخص شد میگم گه دخترم خیلی کوچیک بود اذیت شدیم نه بجه بود ۵ ساله ۶ ۷ ساله راحت عمل شدن همون موقع هم مرخص شدن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره از فردا نظر چند دکتر رو می پرسم ببینم چی میشه توکل بر خدا ممنون عزیز دلم 

فدات عزیزم بنظرم نیازی نیس ب چن جا بردن ی دکتر خوب ببر منم داداشم فک کنم ۱۰.۱۱بود عمل کرد چن سال قبلتر بردیم دکتر گفت هنوز ب اون حد نرسیدع کلا خونوادگی لوزه عمل کردیم😂

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض 
ینی غذاش کمه؟ یا مشکل بلع داره؟ 

غذایی که دوست داره رو میخوره، مثلا گوشت فقط کوبیده، خورشتی اصلا یا مرغ، به صورت مخلوط با پلو مبدم بهش، گاها گلوش چرک کنه آره کم اشتها میشه اما خیلی کم اتفاق افتاده اما خوب صورتش لاغر شده 

غذایی که دوست داره رو میخوره، مثلا گوشت فقط کوبیده، خورشتی اصلا یا مرغ، به صورت مخلوط با پلو مبدم به ...

یکم دیگه صبر کنید اگه نیاز داشت تا قبل سن مدرسه بهتره برای عمل 

ولی حتما دکتر خوب ببریدش و مشورت کنید 

نگران نباشید مشکل حادی نیست