2777
2789

ماماناي كه نوزاد نارس داريد ،چند هفته به دنيا اومده الان قد و وزنش چقدره، بياييد به هم ديگه كمك كنيم، رَآه بديم، اميد بديم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش كنه چه خوب شده وزنش، يك سالگي وزنش چقدر بود

باید برم ببینم یادم نیست اما دکتر ش میگفت تمام بچه های نارس تا دو سالگی به بچه های عادی میرسن یعنی اگه خوب نگهداریشون کنی میرسن

باید برم ببینم یادم نیست اما دکتر ش میگفت تمام بچه های نارس تا دو سالگی به بچه های عادی میرسن یعنی ا ...

اميدوارم،الان يه سال و سه ماهشه نه ونيمه،دور سرش٤٦قدش٨١خيلي ريزه

اميدوارم،الان يه سال و سه ماهشه نه ونيمه،دور سرش٤٦قدش٨١خيلي ريزه

نه خوبه نگران نباش دکتر دخترم همیشه دو ماه از سنش کم میکرد بعد میگفت خوبه یا نه تو باید ببینی بچت چقدر زودتر دنیا اومد بعد رو نمودار سن واقعیش ببینی

٢٩هفته 

ااا پس مثل دختر من هستش .چند کیلو دنیا اومد .

دختر من او سیصد دنیا اومد یک و شیصد مرخص کردم.

بعد تا ۳ کیلو بشه اجازه زیره سینه گزاشتن نداشتیم باید شیرمو میدوشیدم توش پودر اف ام اس میریختم بعد میدادم .

دکترش میگفت هر چقدر دلش میخواد بده بخوره .البته با اینکه رفلاکس نداشت دکترش تا سه ماهگی رانتدین براش نوشته بود

به دنيا اومد١٥٠٠بود،خيلي بهش ميرسم،يه جابند نميشه كه هرچي ميخوره ميسوزه

کلا نارسا شیطون ترن و باهوش تر .خدا صبرت بده وقتی بزرگ میشن یه جا بند نمیشن.

ما تا یک ماهی که خونه اوردیمش کلا بیدار بودیم.

من و شوهرم نوبتی

ااا پس مثل دختر من هستش .چند کیلو دنیا اومد . دختر من او سیصد دنیا اومد یک و شیصد مرخص کردم. بعد ت ...

١٥٠٠به دنيا اومد ١٧٠٠مرخص كرديم خودمون،اره خيلي شيطونه، خدا رو شكر همه كارش هم عينه بچه هاي ترم بود أصلا تاخير نداشت،فقط إز هشت ماهگي كه چهارد ست و پا رفت وزن گيريش كند شد،تو چه شيري ميدي به گل دخترت

١٥٠٠به دنيا اومد ١٧٠٠مرخص كرديم خودمون،اره خيلي شيطونه، خدا رو شكر همه كارش هم عينه بچه هاي ترم بود ...

شیر خودمو میدادم دکترش اصلا اجازه شیر خشک نداد فقط پودر FMSکه برای غنی سازی شیر بود رو باشیر قاطی میکردم میدادم بعد واکسن دو ماهگیش که کلا از سینه خودش میخورد .بچه منم نه ماهگی راه رفت فقط بچم علاقه شدید به برنج داره از نوزادی کلا هرچی رو با برنج میخوره برای همین وزن گیریش خوب بوده تو هم برنج رو بزار شفته بشه بعد با هرچی قاطی کن بده بخوره خوب وزن میگیره .