2777
2789
عنوان

مامانایی که کودک وابسته به سینه مادر داشتین بیاین خواهشااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همین بود گفتم از شیر میگیرم راحت میشم از شیر گرفتم بازم درست نشد.الان هفت سالشه انگاری چسب ...

اخه وابستگی اینجور باز فرق داره کاش بهم بچسبه نه اینکه تا صبح یه وری سینه به دهن نتونم یه سانت جابجا بشم

شاید دارویی که میخوره جواب نمیده... چی داده دکتر ؟

چندتا دکتر عوض کردم و چند تا دارو.نکسیوم دومپریدون انواع اس امپرازول لانزوپرازول با هیچ کدام هیچ تغییری نکرده به همین خاطر میگم عادت کرده اگه رفلاکسه چرا تغییر نمیکنه

چندتا دکتر عوض کردم و چند تا دارو.نکسیوم دومپریدون انواع اس امپرازول لانزوپرازول با هیچ کدام هیچ تغی ...

دختر من رفلاکسش به دومیتیدون(شربت) جواب داد عزیزم‌ . اگر تهران هستی یه دکتر خوب اونجا میشناسم.

دختر من رفلاکسش به دومیتیدون(شربت) جواب داد عزیزم‌ . اگر تهران هستی یه دکتر خوب اونجا میشناسم.

نه متاسفانه تهران نیستم.فقط دومتیدون بدون چیز دیگه ای؟بعد چتد ماه استفاده جواب داد؟

همون بخاطر رفلاکسه ارامش میگیره پستونک اگه میگره بهش بده

نه اگه میگرفت غمی نداشتم.نگرفت الانم دیگه بزرگ شده تو خوابم میدم نمیگیره.یعنی از رو عادت نیست؟چیکار کنم این رفلاکس ول کنش بشه

تا یسالگی خیلی مونده داغون شدم خودشم از بس بد خوابه عصبی شده  مواظب باش تو روخدا مدام شیر نده ...

اینم بگم شاید باز به دردت خورد پستونک اونت بگیر میگن اکثر بچه ها اونو میگیرن یه کم گرونه امتحان کن باز اونو شاید بگیره 

دومبتیدون ایرانی..‌‌من اندازه دو تا شیشه مصرف کردم. یعنی دکتر تجویز کرد.  ببیند کوچولوی شما به ...

خیلی چیزا مصرف کردم دومتیدون رو در کنار اس امپرازول دادم ولی تغییز نکرد وسطای شیشه ندادم دیگه اخه 8 ساعتیم بود بچه نمیخورد تو خواب

اینم بگم شاید باز به دردت خورد پستونک اونت بگیر میگن اکثر بچه ها اونو میگیرن یه کم گرونه امتحان کن ب ...

اونت تکی پیدا نکردم دوتایشم برا امتحان زیاده اخه دختر من پستونک به لبش میخوزه روشو بر میگردونه حتی تو دهنس نمیزاره که بگم شاید اونت نرم باشه بگیره