2777
2789
عنوان

مامانایی که کودک وابسته به سینه مادر داشتین بیاین خواهشااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا میزیزه.مک عمیق نمیزنه فقط میخواد دهنش باشه 

اهان خیلی سخته یه سالگی از شیر بگیر بزا غذا بخوره من خیلیارو دیدم تا یه سال همون شیر دادن کمترش کن یه چیز تلخی بزن شبا دیگه نخوره من بچم سه ماهشه نگران شدم 

اهان خیلی سخته یه سالگی از شیر بگیر بزا غذا بخوره من خیلیارو دیدم تا یه سال همون شیر دادن کمترش کن ی ...

تا یسالگی خیلی مونده داغون شدم خودشم از بس بد خوابه عصبی شده 

مواظب باش تو روخدا مدام شیر نده من تا گریه میکرد همه میگفتن گشنشه منم تجربه نداشتم اخرش اینجورشد

تا یسالگی خیلی مونده داغون شدم خودشم از بس بد خوابه عصبی شده  مواظب باش تو روخدا مدام شیر نده ...

ممکنه یا گرسنه باشه یا هنوز رفلاکس داشته باشه عزیزم. لطفاً بررسی کنید.

خدا کمکت کنه.نترس دوسالگی راحت میشی.منم این روزا رو گذروندم.درسته خیلی سخته ولی دوام میاری .منکه نمردم 

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

دختر منم همین بود گفتم از شیر میگیرم راحت میشم از شیر گرفتم بازم درست نشد.الان هفت سالشه انگاری چسب زدن بهش 24ساعت می‌چسبه بهم.همش دنبالمه حتی وقتی میرم دستشویی میاد باهام

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
ممکنه یا گرسنه باشه یا هنوز رفلاکس داشته باشه عزیزم. لطفاً بررسی کنید.

گرسنه که نیست چون غذا میدم هم پشت بندش شیر میخواد.رفلاکسشم داره دارو میخوره.فقط عادت میتونه 24 ساعت بچه دهنش بجنبه

چندتا دلیل داره ۱ شیرت کمه ۲ گشنشه غذا کم میدیش ۳ رفلاکس

نه عزیز شیرم میریزه لاکتاول میخورم

غذاهم زیاد میدم اخه حتی سیرم نشه باید بشینه یه ربع درست بخوره حداقل دوساعت یبار بخواد نه اینکه تا صبح دهنش باشه

رفلاکسش پنهانه از اول دارو میخورد خودمم رژیم کاملم

خدا کمکت کنه.نترس دوسالگی راحت میشی.منم این روزا رو گذروندم.درسته خیلی سخته ولی دوام میاری .منکه نمر ...

نمیمیرم ولی دیوانه میشم از بهونه سینه گرفتن شب و روزش مردن راخت تره  شبا خواب ندارم همش در میاد جیغ میکشه دوباره میدمش روزهم نمیزاره جم بخورم 8 ماهه دوساعت پشت هم نخوابیدم