2777
2789

ما یه چک ضمانت دادیم به مغازه دار وهرماه مبلغ رو واریز میکردیم تا قسط تموم بشه 

ما 16میلیون برا این آقا ریخته بودیم و سه میلیون دیگه مونده بود 

بعد دوست پدرم بدون اینکه بدونه رفته همون مغازه جنس برداشته و اون آقا هم بدون اینکه ما بدونیم رفته چک رو پاس کنه تاریخ زده برا خودش الان ن مغازه دار جواب میده نه تو مغازشه ن دوست پدرم جواب میده حالا ما چکار کنیم رو چک هم فقط مبلغ زده بودن بدون تاریخ و ضمانت هم به پدرم گفته بوده می‌نویسه ولی ننوشته الان ما چکار کنیم چک رو ازش پس بگیرم مردم حروم خور

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اگه میدونید یه کمکی بکنید من برم انجام بدم

عزیزم این موارد حساسه .پیج دکتر آناهیتا سعیدی وکیل دادگستری باتجربه هس .مشاوره تلفنی میده باهزینه کم.بعت میگه دقیقا چیکارکنی

عزیزم این موارد حساسه .پیج دکتر آناهیتا سعیدی وکیل دادگستری باتجربه هس .مشاوره تلفنی میده باهزینه کم ...

ممنون میشه پیجشو بهم بدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پولهایی که دادید رسید دارید؟ ضمنا دوست پدرتون چه ربطی به پدرتون داره؟

بعله رسید هست حتی رفتیم از بانک کارت به کارتایی که برا این آقا کردیم هست پرینتش و این دوست پدرم خودش مارو آشنا کرد با این آقا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعله رسید هست حتی رفتیم از بانک کارت به کارتایی که برا این آقا کردیم هست پرینتش و این دوست پدرم خودش ...

الان مغازه دار چک رو بانک برده و برگشت زده؟

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
پولهایی که دادید رسید دارید؟ ضمنا دوست پدرتون چه ربطی به پدرتون داره؟

به پدرم گفت شما پولی به من ندادین پدر منم گفته اگه ندادم ده چک دستت چکار می‌کنه اگه من وسیله از شما نخریدم پس چرا 16میلیون دادم به شما بازم جواب نمیده ن تلفن ن مغازه میاد فقط شاگردشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به پدرم گفت شما پولی به من ندادین پدر منم گفته اگه ندادم ده چک دستت چکار می‌کنه اگه من وسیله از شما ...

ببینید سوال منو لطفا جواب بده اولا شما کامل تسویه کردی یا نه؟ دوما چک رو الان برگشت زده یا فقط تهدید میکنه؟

ببینید سوال منو لطفا جواب بده اولا شما کامل تسویه کردی یا نه؟ دوما چک رو الان برگشت زده یا فقط تهدید ...

رفته چک رو برگشت زده و ما 19میلیون تو چک نوشته بودیم که تا 16میلیون داده بودیم بهش سه میلیون دیگه مونده بوده که تو سه ماه باید می‌دادیم که اینا آقا رفته رو چک تاریخ زده رفته بانک پاس کن تو حساب پول نبوده برگشت خورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره برگشت خورده 😔

الان دو تا کار میتونید بکنید یا خودتون پیشدستی کنید و رسید ها ببرید به دادگاه و بخاطر خیانت در امانت ازش شکایت کنید یا به خودش بگید بره شکایت کنه بعد شما رو خواستند رسید ها  رو ببرید دادگاه

رفته چک رو برگشت زده و ما 19میلیون تو چک نوشته بودیم که تا 16میلیون داده بودیم بهش سه میلیون دیگه مو ...

اوکی کارهایی که گفتم رو انجام بدید نگران نباشید