2777
2789
عنوان

کسی هست وکیل باش کمکم کن یا بلد باش

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 26 پست
رفته چک رو برگشت زده و ما 19میلیون تو چک نوشته بودیم که تا 16میلیون داده بودیم بهش سه میلیون دیگه مو ...

ببین عزیزم من خودم حقوق خوندم اما هیچ وقت مشاوره الکی نمیدم که چون خیلی حساسه ممکنه با یه حرکت کوچیک اشتباه کنید و خسارت مالی زیاد و تبعاتی داشته باشه 

.بهترین کاراین  از یه وکیل باتجربه مشورت بگیری .به پیجش پیام بده دایرکت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دو تا کار میتونید بکنید یا خودتون پیشدستی کنید و رسید ها ببرید به دادگاه و بخاطر خیانت در امانت ...

چرا مشاوره الکی میدید اگه خدانکرده به ضررشان تموم شه چی .این چیزا تخصصی هس .کی میشه ماها یادبگیریم .

رفته چک رو برگشت زده و ما 19میلیون تو چک نوشته بودیم که تا 16میلیون داده بودیم بهش سه میلیون دیگه مو ...

من چون موارد زیادی دیدم ببخشید وقتی میتونید مشورت کنید ازکسی که تخصصش دراین حیطه هس .بعد همه چی به نفع شما میشه .ولی اگه خدانکرده بدون مشورت حرکتی کنید دیگه تبعات جبران ناپذیری داره آنوقت تازه یچیزی هم بدهکار میشید به اون آقا.

چرا مشاوره الکی میدید اگه خدانکرده به ضررشان تموم شه چی .این چیزا تخصصی هس .کی میشه ماها یادبگیریم .

سالهاست در بازار با چک و سفته سرکار دارم و بیشتر از هر وکیلی این قوانین رو میدونم 

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
سالهاست در بازار با چک و سفته سرکار دارم و بیشتر از هر وکیلی این قوانین رو میدونم 

بهرحال این در تخصص من وشما نیس .با چک و سفته سروکار داشتید چه ربطی داره مسائل قانونی و حقوقی اش که نمیدونید.اونم با تمام جزئیاتش.شما می‌زنید بدتر با یه راهنمایی کار و خراب میکنید

بهرحال این در تخصص من وشما نیس .با چک و سفته سروکار داشتید چه ربطی داره مسائل قانونی و حقوقی اش که ن ...

در چیزی تخصص نداشته باشم نظر نمیدم خیالتون راحت باشه 

اینکه میگید برو شکایت خیانت درامانت کن واقعا فکر نمیکنی عواقب بدتری داشته باشه براشون .پس ندونسته نظ ...

اتفاقا از لحاظ قانونی این بهترین گزینه برای ایشونه البته اگر پول رو کامل داده باشه نه تنها هیج عواقبی نداره بلکه دارنده چک رو محکوم به پرداخت خسارت میکنه

اتفاقا از لحاظ قانونی این بهترین گزینه برای ایشونه البته اگر پول رو کامل داده باشه نه تنها هیج عواقب ...

با مشورتی که از اون وکیل بگیرن مشخص میشه راهکار اون خانم چیه اینکه حق باشمابودیانه

با مشورتی که از اون وکیل بگیرن مشخص میشه راهکار اون خانم چیه اینکه حق باشمابودیانه

بله حتما پیشنهاد میکنم در اسرع وقت با یک وکیل درجه یک مشورت کنند و بعد نتیجه رو در همین جا اعلام کنند