2777
2789
عنوان

بدون ماشین واقعا سخته

211 بازدید | 16 پست

میخوام ماشینمو بفروشم و خونمونو بفرشیم یه خونه بزرگتر بخریم و من یه ماشین سبک تر بخرم ولی شوهرم میگه ماشین خودشم بفروشه و یه ماشین بهتر و یه خونه بزرگتر بخریم

ولی من دوست ندارم اگه یه ماشین داشته باشیم همش دست شوهرم میمونه

منم که الان کار نمیکنم همش خونم یا بیرون میرم بدون ماشین سخته برام

و اینکه چون باردارم شوهرم میگه تنهایی پشت ماشین نشینم و یه ماشین کافیه 

شما بدون چیکار میکردین؟

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فروش دو تا ماشین تفاوت چشمگیری توی آپشن های خونه ای که میخوام بخرم داشته باشه میفروشم اگر نه یک ...

شوهرم میگه هردوتا‌ماشین بفروشیم به جاش یه ماشین خوب بخریم رو خونه تاثیری نداره

من کولیوس دارم و میخوایم بفروشیم بزاریم رو پول خونه شوهرم میگه ۲۰۶ خودشو بفروشه و همون خونه رو بخریم و یه ماشین خوب بخریم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

جفتتون بفروشید دوتا ماشین سبک بخرید

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

وای عزیزم خوشبحالت که رانندگیت خوبه.شمااگرباردارباشیددیگه کمترمیتونیدپشت دوروزدیگه به سلامتی بچه ت بدنیابیا وقت سرخواروندن نداریدوبچه کوچیک هم نمیتونی زیادببری بیرون.به نظرمن خونه بزرگتربهتره انشاالله پول میاددستتون دوباره ماشین میگیری

جفتتون بفروشید دوتا ماشین سبک بخرید

میگه تو دیگه رانندگی نکن بارداری خطرناکه میگه یه ماشین بخریم بعدا یکی دیگه برات میخرم

ولی من بدون ماشین نمیتونم زندگی کنم

وای عزیزم خوشبحالت که رانندگیت خوبه.شمااگرباردارباشیددیگه کمترمیتونیدپشت دوروزدیگه به سلامتی بچه ت ب ...

شوهر منم دقیقا همینو میگه ولی من تازه یک ماهمه فعلا میتونم رانندگی کنم

شوهرم میگه هردوتا‌ماشین بفروشیم به جاش یه ماشین خوب بخریم رو خونه تاثیری نداره من کولیوس دارم و میخ ...

فکر خوبیه

پیشاپیش خونه جدید مبارک الهی سفره شادی و زیارت پهن کنید توش. چرخ ماشین جدیدتون هم بچرخه براتون جاهای خوب خوب برید باهاش🌺🌺

فکر خوبیه پیشاپیش خونه جدید مبارک الهی سفره شادی و زیارت پهن کنید توش. چرخ ماشین جدیدتون هم بچرخه ب ...

مرسی عزیزم💕 ایشالا بهترینا برای شما🙏🏻🌸

میگه تو دیگه رانندگی نکن بارداری خطرناکه میگه یه ماشین بخریم بعدا یکی دیگه برات میخرم ولی من بدون م ...

چه ربطی به بارداریت داره نهایت چند ماه دیگه زایمان میکنی اصلا اینکار رو نکن

بنظرم ماشین خودت رو بفروش یه ساینایی تیبایی کوئیکی چیزی بخر بده همسرت، خودتم ۲۰۶ رو بردار

چون قیمت ۲۰۶ چیزی نیست که تاثیر چشم گیری رو خونه اتون بذاره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شوهر منم دقیقا همینو میگه ولی من تازه یک ماهمه فعلا میتونم رانندگی کنم

فکرکردم چیزی نمونده بچه بدنیابیاد.بازهم اگه توخرید خونه بزرگترتاثیر داره بفروشیداگرنه ماشین های خودتون بمونن

چه ربطی به بارداریت داره نهایت چند ماه دیگه زایمان میکنی اصلا اینکار رو نکن بنظرم ماشین خودت رو بفر ...

منم همینجوری فکر میکنم ولی شوهرم‌ میگه به جای دوتا ماشین سبک یه ماشین بهتر داشته باشیم میگه تو بخاطر بارداریت نمیتونی رانندگی کنی و یه ماشین کافیه

منم همینجوری فکر میکنم ولی شوهرم‌ میگه به جای دوتا ماشین سبک یه ماشین بهتر داشته باشیم میگه تو بخاطر ...

خب منم گفتم اینکار رو نکن دیگه

فکرکردم چیزی نمونده بچه بدنیابیاد.بازهم اگه توخرید خونه بزرگترتاثیر داره بفروشیداگرنه ماشین های خودت ...

ماشین منو که حتما میفروشیم برای خونه ولی من میخواستم یه ماشین ارزون تر بخرم شوهرم میگه نه پول یه ماشین ارزون تر و ۲۰۶ خودشو براریم رو هم یه ماشین خوب بخریم