♫︎♫︎♫︎♫︎♫︎ غمو غصه رو رها کنینن بیایین یکم اهنگ های جدید معرفی کنیم بهمو گوش بدیم حال دلمون خووب شه بیاییی دیگگگ😍😍😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩💃💃💃💃💃💃💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤💜💜💜💙💙💙💛💛💛💥💥💥💥💥💥💥💥💥
هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟! جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم مرض بابامه زهرمار مامانمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟! جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم مرض بابامه زهرمار مامانمه
اهنگ (میریزه دلم بخدا) ازbehroz sektor😍😍😍اهنگ(دلم میخاد) از امو بند🤩🤩🤩 اهنگ(Asse Asse) از ماکان🥰🥰🥰اهنگ(key)ازمهراج وامید🥺🥺🥺🥺😂 اهنگ( آینده ی) از ارون افشار🥰🥰💥😘
هر چه مغرورتر باشی... 🤍🤍🤍تشنه ترند برای با تو بودن...❤❤❤وهرچه دست نیافتنی باشی...🤍🤍🤍بیشتر ب دنبالت می ایند...❤❤❤امان از روزی که غرور نداشته باشی...🤍🤍🤍وبی ریا ب انها کمک کنی...❤❤❤انوقت هیچوقت تورا نمیبینند...🤍🤍❤ساده از کنارت عبور میکنن..❤❤❤🤍🤍🤍👌👌👌👌
روبیکا رو نصب کردی؟ اگه بله بزنی رو لینک میاره کانالم رو
اها ن روبیکا ندارم