2777
2789
عنوان

امسال با این وضع کسیو میندازن؟

143 بازدید | 15 پست

تو اخبارم گفت دانش اموزا دچار افت تحصیلی شدن

امتحانا هم ک حضوریه هیشکی هم چیزی بلد نیس

میخام بدونم توی دبیرستان کسیو میندازن یا ن

طفلی بچه ها

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال که کلا مجازی بود امتحانات خرداد اینقدر سخت بود معلما مونده بودن چه برسه امسال که حضوری هم بودیم 

خدا بخیر بگذرونه

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

آره، ميندازم، طرف تا مجازی بود به بهانه قطعی اینترنت بیشتر کلاس ها غایب بود،تکلیف که اصلا،بزرگوار مدیریتی عمل میکنن هرکار دلش میخواد میکنه،این یه ماه خودش رو نشون نده قطعا باید تابستان بیاد مدرسه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷