2777
2789
عنوان

داستان بارداری و زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 19168 بازدید | 306 پست
مشکلتون چیه؟ پیش دکتر های طب سنتی نرفتید؟

مشکلمون مشخص نشد

دو سال پیش طبیب سنتی می رفتم

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

مشکلمون مشخص نشد دو سال پیش طبیب سنتی می رفتم

کی بود؟ نسخه هاش چی بود؟ نتیجه چی شد؟

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی بود؟ نسخه هاش چی بود؟ نتیجه چی شد؟

من قبلا سفط مکرر بودم

همه راهها رو رفتم در نهایت رفتم پیش یک طبیب معروف توی قم

البته حضوری نرفتم فقط تلفنی مشکلم رو گفتم و اونم هر بار برام عرقهای مختلف و داروهای مختلفی میداد 

الآن اسمشون رو زیاد یادم نیست ولی زنیان و دوسین و عرق عفونت و داروهای مختلف زیادی بود

چند ماه استفاده کردم بعد بهم اجازه ی بارداری داد

بعد از چند ماه بی بی چکم مثبت  شد بهش زنگ زدم و گفتم و تحت نظرش بودم اما چند روز بعد خونریزی کردم حالا شک دارم ک اصلا بارداری واقعی بود یا شیمیایی چون بی بی چکم خیلی کمرنگ بود و اصلا پررنگ نشد و فقط پنج شش روز تاخیر داشتم،

از اون ب بعد دردم دو تا شده دچار نازایی بدون علت شدم حتی آی وی اف هم کردم اما نتیجه نداد

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

من قبلا سفط مکرر بودم همه راهها رو رفتم در نهایت رفتم پیش یک طبیب معروف توی قم البته حضوری نرفتم ف ...

چی بگم والا صفر و صدیه بعضیا نتیجه های خیلی خوب گرفتن بعضی ها هم هیچ نتیجه ای نگرفتن احساس میکنم خیلی شلوغش میکنن نسخه های سنگین می پیچن بیمار زده میشه ولی اینطور که میگید از دکتر های نازایی که نتیجه نگرفتید کاش در مورد این اطبای طب سنتی بیشتر تحقیقات میکردید یه آدم باسواد و با انصاف پیدا می کردید از خدا می خوام هر چی صلاحه براتون اتفاق بیفته

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
چی بگم والا صفر و صدیه بعضیا نتیجه های خیلی خوب گرفتن بعضی ها هم هیچ نتیجه ای نگرفتن احساس میکنم خیل ...

خیلی دستورهای سختی داشت

خیلی زیاد

من همه رو‌مو ب مو انجام دادم

کلی هزینه کردم

تقریبا یکسال رژیم گرمی داشتم،هیچ سردی ای اجازه نداشتم بخورم یعنی بیشتر میوه ها خیلی از غذاها

اما نتیجه نگرفتم ک هیچ،دیگه باردار هم نشدم

شما توصیه ی خاصی ندارید برام؟

خیلی دستورهای سختی داشت خیلی زیاد من همه رو‌مو ب مو انجام دادم کلی هزینه کردم تقریبا یکسال رژیم ...

معمولا اساتید علت عمده ی نازایی ها رو بطور مستقیم و غیر مستقیم سردی تن می دونن که با توجه به صحبت هاتون بعیده مشکلتون این باشه به همین خاطر مسئله فراتر از یه کامنته و نیازه که توسط بعضی اطبای خوب ویزیت بشید من خانم دکتر شهلا اسدزاده یا خانم دکتر عالیه خامنه ای یا دکتر حسن اکبری رو بهتون پیشنهاد میدم تعریفشون رو زیاد شنیدم ( اینترنت سرچ کنید مشخصاتشون کامل هست)

معمولا اساتید علت عمده ی نازایی ها رو بطور مستقیم و غیر مستقیم سردی تن می دونن که با توجه به صحبت ها ...

بازم ممنون

ان شاالله خدا براتون مشکل گشایی کنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم