2777
2789
عنوان

داستان بارداری و زایمانم

19167 بازدید | 306 پست

مدوستان تصمیم گرفتم تجربه بارداری و زایمانم رو اینجا بنویسم شاید به درد کسی خورد .

من ادمی بودم که هاز وقتی یادم میاد درس میخوندم

فقط سرم تو درس و مشق و کتاب بود 

ده سال بود ازدواج کرده بودم و از بچه بدم میوم. همه میگفتن نازاست . یا تابحال با تنبلی تخندان دیگه نازار شده. 

واسم فرقی نداشت. میگفتم این دنیا چیه که بخوام یکی رو اضافه کنم بهش.

بنا به دلایلی افسرده هم شده بودم 

لاغر و نحیف هم شده بودم 

تا اینکه بعد از اصرار زیاااد اطرافیان با همسرم تصمیم گرفتیم ب فکر بچه بشیم . با توجه ب اینکه ده سال بود رابطه داشتیم همه میگفتن الان اقدام کنید حداقل دو سال طول میکشه بگیره و ....

من کم خونی شدید داشتم 

مستاجر هم بودیم 

اما گفتم حالا کم کم بهش فکر کنیم تا ببینیم چی میشه.

برای اولین کار رفتیم با همسرم دوتایی حجامت کردیم.

بعد 

بقول بچه ها هستید؟ بگم؟ 😂

بلی بگوی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستیم بزار

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

یک ماه بعد از حجامت من قصد داشتم برم موهامو کراتین کنم

ارایشگرم گفت پس صبر کن پریود بشی که با خیال راحت کار تو انجام بدیم .گفتم باشه . 

دیگه منتظر موندم ک پریود بشم . و خیلی خوشحال بودم ک دارم از شر موهای اسکاچی راحت میشم. 

تو همین گیر و دار کار جدیدمو استارت زده بودم و داشتم پیشرفت میکردم. 

اسی زود زود بزار

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

لحظه شماری میکردم که پریود بشم که دیدم خبری نیست 

هر روز با ارایشگرم در تماس بودم تا یروز گفت ببین یه بی بی چک بده اینکه نشد کار  خیلی وقته منتظریم که پریود بشی و انگار نه انگار 

بی بی چک داشتم رفتم سریع همونو تست کردم.

من چون همیشه فوبیای بارداری داشتم تو خونه همیشه بی بی چک نگه میداشتم همیشه هم میزدم همیشه یا منفی بود یا خطا میداد. 

اینو تا زدم دیدم عه مثبته 

قیافه من اون لحظه دیدنی بود 

مطمئن بودم بی بی چک خطا زده 

داد زدم همسرم رو صدا کردم گفتم بیااااا گفت چی شده گفتم داری بابا میشی گفتش برو مسخره بازی در نیار حوصله ندارم‌

منم رفتارم کمی مصنوعی بود چون ته دلم میدونستم اشتباه شده و این بی بی چک تاریخش گذشته 

دیگه همسرم شروع کرد مسخره بازی ک مراقب باش هوای خودتو داشته باش و اینا 

اونم انگاری میدونست این بی بی چک اشتباه کرده 

داد زدم همسرم رو صدا کردم گفتم بیااااا گفت چی شده گفتم داری بابا میشی گفتش برو مسخره بازی در نیار حو ...

بارداربودی ؟یا واقعا الکی نشون داذ

عذرا مث برق نرو صبر کن گلم تا بگه 😃

خوابم میاد میخوام برم بخوابم ک گشنم نشع😂