2777
2789
عنوان

پشیمونی بعد از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماً جدا شو  وقتی دوسش نداری معطل نکن و اسیر دوست داشتن های طرف و حرف دیگران نشو

آخه همش نگران حرف مردم و بیشتر از اون نگران پدر ومادرم هستم خیلی برام زحمت کشیدن میترسم بگم بهشون خدایی نکرده سکته کنن اونوقت دیگه نمی تونم خودمو ببخشم از نظر اونها پسر خیلی خوبیه واقعا هم هست ولی من احساس خوبی ندارم

یه چندماهی به خودن زمان بده ببین میتونی دوسش داشته باشی یا نه فقط دختر بمون با این شرایط اگز خوشت ...

آخه ازطرف اونها میخوان زودتر عروسی بگیرن منم گیر کردم

دلیل خاصی داره یا صرفا ی حسه؟

ببین ما قبل از عقد یه مدت هم باهم بیرون میرفتیمو حرف میزدیم یه موقع هایی همچین احساس پیدا میکردم یه چند بار هم میخواستم بگم نه ولی با صحبت خانواده مجاب شدم. خیلی دلایل داره یکی اینکه دوست داشتم تو مجردی میموندم یکی اینکه یه سری رفتار ها دیدم ازش مثلا اینکه چندباری به خودش نرسیده یا یه سری آداب معاشرت هارو بلد نیست که بعد از عقد تو مهمونیا فهمیدم

از اول دوسش نداشتی یا فقط بعد عقد حست عوض شده؟ 

اوایل یه کم حس دوست داشتن بود ولی بعد از عقد یهو حسم عوض شد می دونی همش احساس می کنم اگه با کس دیگه ازدواج میکردم خوشبخت تر میشدم. 

مگ نامزد نبودید ؟تو دوران نامزدی همین حسو داشتی ؟

چرا نامزدم هم بودیم اوایل بعضی موقع ها این حس بد میومد سراغم و چند بار هم به خانواده گفتم ولی منو مجاب کردن گفتن بگذره درست میشه الان با خودم میگم ایکاش همون اول میگفتم نه

وا این چه پبشنهادیه.مگه مردم بازیچه ان.خودت خوشت میاد یکی بیاد باهات ازدواج کنه بعد تو عاشقش بشی بعد ...

اره خب به اینم فکر میکنم شما میگی چیکار کنم بسوزمو بسازم؟؟

چرا نامزدم هم بودیم اوایل بعضی موقع ها این حس بد میومد سراغم و چند بار هم به خانواده گفتم ولی منو مج ...

کاش همون موقع نامزدی تصمیمتو میگرفتی 

ازدواجتون سنتی بود یا دوست بودید ؟